MAGIC87 Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Nie ma nic do smiania... jeszcze została 1 minuta LIPCA:decayed:
neuropathic Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Ja pije łychę jesli ktos jest chętny to zapraszam do szklaneczki
JawoR36 Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Ja bede zmuszony przyjechac na oponach z drutami na wierzchu Albo na 15" .. juz sam nie wiem co gorsze
MAGIC87 Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Ja bede zmuszony przyjechac na oponach z drutami na wierzchu Albo na 15" .. juz sam nie wiem co gorsze PKP-->PKS--> z pozniej ktos cie podrzuci na miejsce:naughty:
JawoR36 Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 Albo pierdykne w jakis oczojeb na szybko 17sline ale tak fachowo bez odtluszczania, zdzierania luszczacego sie lakieru itp hah bedzie oryginalnie xd
kaju Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Jak dla mnie to nawet na tarczach mozesz przyjechac Napaćkane z japca kaja
JawoR36 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 I by byla lokomotywa bedzie mial ktos VAGa? Potrzebuje wyciagnac pin z licznika.
Gość cwiara Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Vagiem tego nie zrobisz ale sprzet bede mial Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
MAGIC87 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Cwiara to wez vaga:decayed: moze po 4 latach zmienie wkoncu Menu z holenderskiego na angielskie:grin:
Arkadiush Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Cwiara to wez vaga:decayed: moze po 4 latach zmienie wkoncu Menu z holenderskiego na angielskie:grin: ---------- Post dopisany at 10:05 ---------- Poprzedni post napisany at 10:04 ---------- Kaju teraz wkręciła mi się
Gość cwiara Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Cwiara to wez vaga:decayed: moze po 4 latach zmienie wkoncu Menu z holenderskiego na angielskie:grin: Spoko. Vaga nie mam ale serwisowego vasa. Bedzie jeszcze sprzet do licznikow takze tego Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
kaju Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Znając cwiare to... Każdy wyjedzie ze zlotu z zerowym przebiegiem na blacie Napaćkane z japca kaja
Rafal_ Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Cwiara to wez vaga:decayed: moze po 4 latach zmienie wkoncu Menu z holenderskiego na angielskie:grin: Spoko. Vaga nie mam ale serwisowego vasa. Bedzie jeszcze sprzet do licznikow takze tego Sent from my iPhone 5 using Tapatalk da rade przestawić zegarynke do przodu?
Gość cwiara Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 A jak najpierw upije a pozniej pozabieram kluczyki i bede dzialal Dzis pakuje kabelki co by nie zapomniec Sent from my iPhone 5 using Tapatalk ---------- Post dopisany at 11:37 ---------- Poprzedni post napisany at 11:36 ---------- Cwiara to wez vaga:decayed: moze po 4 latach zmienie wkoncu Menu z holenderskiego na angielskie:grin: Spoko. Vaga nie mam ale serwisowego vasa. Bedzie jeszcze sprzet do licznikow takze tego Sent from my iPhone 5 using Tapatalk da rade przestawić zegarynke do przodu? Ja tylko cofam Jasne ze da Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
kaju Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Cwiara to wez vaga:decayed: moze po 4 latach zmienie wkoncu Menu z holenderskiego na angielskie:grin: Spoko. Vaga nie mam ale serwisowego vasa. Bedzie jeszcze sprzet do licznikow takze tego Sent from my iPhone 5 using Tapatalk da rade przestawić zegarynke do przodu? Pewnie że da ja mrogala ameryke kupiłem z cofniętym i reanimowalem go do właściwego stanu po krótkich obliczeniach ? Napaćkane z japca kaja
Rafal_ Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 kiedyś chciałem zrobić to u siebie na wsi ale koleś potrafił tylko cofać a nic do przodu jak i dlaczego nie pytajcie
Rekomendowane odpowiedzi