Gwerty Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 ja oblałem auto przy tankowaniu i teraz felga na wpół srebrna, błotnik mocno odbarwiony. bede to ogarniał dopiero po weekendzie. a zeby bylo mało to zgubiłem jedną koncówkę tłumika.
Arkadiush Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 ja oblałem auto przy tankowaniu i teraz felga na wpół srebrna, błotnik mocno odbarwiony. bede to ogarniał dopiero po weekendzie. a zeby bylo mało to zgubiłem jedną koncówkę tłumika. No to lipa :facepalm:ale ogarniesz
mrogal Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 ja oblałem auto przy tankowaniu i teraz felga na wpół srebrna, błotnik mocno odbarwiony. bede to ogarniał dopiero po weekendzie. a zeby bylo mało to zgubiłem jedną koncówkę tłumika. tak PD odbarwia sie od gnoju?
Gwerty Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 ja oblałem auto przy tankowaniu i teraz felga na wpół srebrna, błotnik mocno odbarwiony. bede to ogarniał dopiero po weekendzie. a zeby bylo mało to zgubiłem jedną koncówkę tłumika. tak PD odbarwia sie od gnoju? gorzej rozpuszcza sie od wszystkiego co jest ropopochodne.
mrogal Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 ja oblałem auto przy tankowaniu i teraz felga na wpół srebrna, błotnik mocno odbarwiony. bede to ogarniał dopiero po weekendzie. a zeby bylo mało to zgubiłem jedną koncówkę tłumika. tak PD odbarwia sie od gnoju? gorzej rozpuszcza sie od wszystkiego co jest ropopochodne. to szajsowo
Gwerty Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 ja oblałem auto przy tankowaniu i teraz felga na wpół srebrna, błotnik mocno odbarwiony. bede to ogarniał dopiero po weekendzie. a zeby bylo mało to zgubiłem jedną koncówkę tłumika. tak PD odbarwia sie od gnoju? gorzej rozpuszcza sie od wszystkiego co jest ropopochodne. to szajsowo bo plastidip to szajs.
Kasjan Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ja pb oblalem troche i tez odbarwilo.
kaju Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2013 mapet-TUNING DZIĘ-KU-JE-MY!!!!!!! Napaćkane z japca kaja
WhyMe? Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Pany takie pytanie. Jakieś graty leżą mi w garażu i pytanie czy nie chce ktoś czegoś? Jakieś dwa tłumiki końcowe, grill przedliftowy, zderzak us do beetla i pierdołka
talib1990 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Mrogal Gwerty pytanie do Was... nie macie jakis szrotowych lamp poliftowyxh? Potrzebuje z prawej lampy ten dolny uchwyt do chlodnicy bo mi sie zlamal ... Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2
Gwerty Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Mrogal Gwerty pytanie do Was... nie macie jakis szrotowych lamp poliftowyxh? Potrzebuje z prawej lampy ten dolny uchwyt do chlodnicy bo mi sie zlamal ...Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2 pewnie cos znajde.
kaju Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2013 A ja zaczynam przygotowania do jutra, ide trawe kosic potem jakies lawki zbic parking przygotowac etc ? wieczorem jeszcze kazdemu z osobna wytyczne napisze co i jak z jutrzejszym dniem. Napaćkane z japca kaja
Arkadiush Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 A ja zaczynam przygotowania do jutra, ide trawe kosic potem jakies lawki zbic parking przygotowac etc wieczorem jeszcze kazdemu z osobna wytyczne napisze co i jak z jutrzejszym dniem. Napaćkane z japca kaja Kaju organizator na odpowiednim miejscu
kaju Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ja to w ognisku bede siedzial Napaćkane z japca kaja
Duds Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Też ogarnąłem dziś środeczek Na mycie za szybko, bo jeden przejazd do dziewczyny i takie samo będzie... Dlatego będzie mycie, przejazd do niej i drugie mycie
Arkadiush Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ja to w ognisku bede siedzial Napaćkane z japca kaja
Arkadiush Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 http://i1174.photobucket.com/albums/r611/dropsone/20130801_164413_zps55ffdfdf.jpg bi stary zobaczę w sobotę
Rekomendowane odpowiedzi