Skocz do zawartości
IGNOROWANY

XIII Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska 3-4.08.2013 Ostrów Wielkopolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robi robotę Marcinie :thumbup:

Opublikowano

ja oblałem auto przy tankowaniu i teraz felga na wpół srebrna, błotnik mocno odbarwiony. bede to ogarniał dopiero po weekendzie. a zeby bylo mało to zgubiłem jedną koncówkę tłumika.

Opublikowano
ja oblałem auto przy tankowaniu i teraz felga na wpół srebrna, błotnik mocno odbarwiony. bede to ogarniał dopiero po weekendzie. a zeby bylo mało to zgubiłem jedną koncówkę tłumika.

No to lipa :facepalm:ale ogarniesz

Opublikowano
tak PD odbarwia sie od gnoju?
Opublikowano

gorzej rozpuszcza sie od wszystkiego co jest ropopochodne.

Opublikowano

to szajsowo :kwasny:
Opublikowano

to szajsowo :kwasny:

bo plastidip to szajs.

Opublikowano

Ja pb oblalem troche i tez odbarwilo.

Opublikowano

semy9e8u.jpgmapet-TUNING

DZIĘ-KU-JE-MY!!!!!!! :)

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano

Pany takie pytanie. Jakieś graty leżą mi w garażu i pytanie czy nie chce ktoś czegoś? Jakieś dwa tłumiki końcowe, grill przedliftowy, zderzak us do beetla :decayed: i pierdołka :wink:

Opublikowano

Mrogal Gwerty pytanie do Was... nie macie jakis szrotowych lamp poliftowyxh? Potrzebuje z prawej lampy ten dolny uchwyt do chlodnicy bo mi sie zlamal ...

Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2

Opublikowano

Zrób sobie z blaszki i śruby :wink:

Opublikowano
Mrogal Gwerty pytanie do Was... nie macie jakis szrotowych lamp poliftowyxh? Potrzebuje z prawej lampy ten dolny uchwyt do chlodnicy bo mi sie zlamal ...

Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2

pewnie cos znajde.

Opublikowano

A ja zaczynam przygotowania do jutra, ide trawe kosic potem jakies lawki zbic parking przygotowac etc ? wieczorem jeszcze kazdemu z osobna wytyczne napisze co i jak z jutrzejszym dniem.

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano
A ja zaczynam przygotowania do jutra, ide trawe kosic potem jakies lawki zbic parking przygotowac etc  wieczorem jeszcze kazdemu z osobna wytyczne napisze co i jak z jutrzejszym dniem.

Napaćkane z japca kaja

Kaju organizator na odpowiednim miejscu :wink:

Opublikowano

Ja to w ognisku bede siedzial :lol1:

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano

Też ogarnąłem dziś środeczek :naughty: Na mycie za szybko, bo jeden przejazd do dziewczyny i takie samo będzie... Dlatego będzie mycie, przejazd do niej i drugie mycie :grin:

Opublikowano
Ja to w ognisku bede siedzial :lol1:

Napaćkane z japca kaja

:grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...