WhyMe? Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Robi robotę Marcinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 ja oblałem auto przy tankowaniu i teraz felga na wpół srebrna, błotnik mocno odbarwiony. bede to ogarniał dopiero po weekendzie. a zeby bylo mało to zgubiłem jedną koncówkę tłumika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 ja oblałem auto przy tankowaniu i teraz felga na wpół srebrna, błotnik mocno odbarwiony. bede to ogarniał dopiero po weekendzie. a zeby bylo mało to zgubiłem jedną koncówkę tłumika. No to lipa :facepalm:ale ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 ja oblałem auto przy tankowaniu i teraz felga na wpół srebrna, błotnik mocno odbarwiony. bede to ogarniał dopiero po weekendzie. a zeby bylo mało to zgubiłem jedną koncówkę tłumika. tak PD odbarwia sie od gnoju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 ja oblałem auto przy tankowaniu i teraz felga na wpół srebrna, błotnik mocno odbarwiony. bede to ogarniał dopiero po weekendzie. a zeby bylo mało to zgubiłem jedną koncówkę tłumika. tak PD odbarwia sie od gnoju? gorzej rozpuszcza sie od wszystkiego co jest ropopochodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 ja oblałem auto przy tankowaniu i teraz felga na wpół srebrna, błotnik mocno odbarwiony. bede to ogarniał dopiero po weekendzie. a zeby bylo mało to zgubiłem jedną koncówkę tłumika. tak PD odbarwia sie od gnoju? gorzej rozpuszcza sie od wszystkiego co jest ropopochodne. to szajsowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 ja oblałem auto przy tankowaniu i teraz felga na wpół srebrna, błotnik mocno odbarwiony. bede to ogarniał dopiero po weekendzie. a zeby bylo mało to zgubiłem jedną koncówkę tłumika. tak PD odbarwia sie od gnoju? gorzej rozpuszcza sie od wszystkiego co jest ropopochodne. to szajsowo bo plastidip to szajs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ja pb oblalem troche i tez odbarwilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 mapet-TUNING DZIĘ-KU-JE-MY!!!!!!! Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Pany takie pytanie. Jakieś graty leżą mi w garażu i pytanie czy nie chce ktoś czegoś? Jakieś dwa tłumiki końcowe, grill przedliftowy, zderzak us do beetla i pierdołka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Mrogal Gwerty pytanie do Was... nie macie jakis szrotowych lamp poliftowyxh? Potrzebuje z prawej lampy ten dolny uchwyt do chlodnicy bo mi sie zlamal ... Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zrób sobie z blaszki i śruby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Mrogal Gwerty pytanie do Was... nie macie jakis szrotowych lamp poliftowyxh? Potrzebuje z prawej lampy ten dolny uchwyt do chlodnicy bo mi sie zlamal ...Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2 pewnie cos znajde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 A ja zaczynam przygotowania do jutra, ide trawe kosic potem jakies lawki zbic parking przygotowac etc ? wieczorem jeszcze kazdemu z osobna wytyczne napisze co i jak z jutrzejszym dniem. Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 A ja zaczynam przygotowania do jutra, ide trawe kosic potem jakies lawki zbic parking przygotowac etc wieczorem jeszcze kazdemu z osobna wytyczne napisze co i jak z jutrzejszym dniem. Napaćkane z japca kaja Kaju organizator na odpowiednim miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ja to w ognisku bede siedzial Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Też ogarnąłem dziś środeczek Na mycie za szybko, bo jeden przejazd do dziewczyny i takie samo będzie... Dlatego będzie mycie, przejazd do niej i drugie mycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ja to w ognisku bede siedzial Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 http://i1174.photobucket.com/albums/r611/dropsone/20130801_164413_zps55ffdfdf.jpg bi stary zobaczę w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi