Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Kolory tapicerki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich serdecznie!

Jestem w klubie nowa a do tego kobieta... wiec prosze o wyrozumiałosc jesli moje pytania beda dla kogos oczywiste ( a zapewne tak bedzie-na co licze :lol: )

Moje pytanie dotyczy kolorów tapicerki Audi A4 2001-2002. Problem wynika z tego, ze własnie jedzie juz do mnie takie autko a przyjaciel który je kupił okreslił tylko, ze ma jasny srodek. Otoz obawiam sie ze dla niego jasny moze znaczyc szary,popielaty a dla mnie kremowy na co sie szczerze nastawiłam. Niestety słabo u niego z rozróznieniem a bardziej chyba nazwaniem odcieni...Moze ktos wie jakie w latach 2001-2002 były kolory tapicerki w stylu "jasna"? Chodzi o welur, auto kupione w Niemczech.

Pozdrawiam

lukas23: Witam i zapraszam do Newbie tam sie przedstawić :wink:

Opublikowano

różnaśne, także ty i twój przyjaciel możecie mieć rację paleta tapicerek w B6 jest bogata zwłaszcza u Helmutów

Opublikowano

Najlepiej niech zajrzy w papiery autka , tam jest wszystko napisane :wink:

Opublikowano

Niech zrobi zdjęcie Naklejki w książce serwisowej lub też naklejki z bagażnika - zamaż numer VIN i zapodaj na forum ludzie ci bardzo dużo o tym autku powiedzą!!! możęsz jeszcze pojechać do ASO jeśli panowie będą mili to udzielą ci parę informacji.

Aha ... dla mnie jasna tapicerka oznacza beżową ;)

Opublikowano

Dziekuje, na szczescie juz jutro zaspokoje ciekawosc :mrgreen:

Z ostatniej relacji wynika, ze kolor jest metaliczny lekko wpadajacy w niebieski - zobaczymy co sie okaze... A wiec "jasnego" interpretacja bywa rózna :smile:

Opublikowano
Dziekuje, na szczescie juz jutro zaspokoje ciekawosc :mrgreen:

Z ostatniej relacji wynika, ze kolor jest metaliczny lekko wpadajacy w niebieski - zobaczymy co sie okaze... A wiec "jasnego" interpretacja bywa rózna :smile:

Nie rezygnuj z zamieszczania kodów z naklejki czy je przepisując czy wstawiając fotkę, możęsz się dowiedzieć czegoś ciekawego o aucie.

Opublikowano

badi2, zaspokoiłaś ciekawość ?? :twisted:

Dawaj foty :lol:

Opublikowano

Badi2 delektuje sie nowym nabytkiem i o nas już zapomniała ;)