badi2 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Witam Wszystkich serdecznie! Jestem w klubie nowa a do tego kobieta... wiec prosze o wyrozumiałosc jesli moje pytania beda dla kogos oczywiste ( a zapewne tak bedzie-na co licze ) Moje pytanie dotyczy kolorów tapicerki Audi A4 2001-2002. Problem wynika z tego, ze własnie jedzie juz do mnie takie autko a przyjaciel który je kupił okreslił tylko, ze ma jasny srodek. Otoz obawiam sie ze dla niego jasny moze znaczyc szary,popielaty a dla mnie kremowy na co sie szczerze nastawiłam. Niestety słabo u niego z rozróznieniem a bardziej chyba nazwaniem odcieni...Moze ktos wie jakie w latach 2001-2002 były kolory tapicerki w stylu "jasna"? Chodzi o welur, auto kupione w Niemczech. Pozdrawiam lukas23: Witam i zapraszam do Newbie tam sie przedstawić
wiki Opublikowano 13 Grudnia 2006 Opublikowano 13 Grudnia 2006 różnaśne, także ty i twój przyjaciel możecie mieć rację paleta tapicerek w B6 jest bogata zwłaszcza u Helmutów
Hugo Opublikowano 14 Grudnia 2006 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Najlepiej niech zajrzy w papiery autka , tam jest wszystko napisane
adadur Opublikowano 14 Grudnia 2006 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Niech zrobi zdjęcie Naklejki w książce serwisowej lub też naklejki z bagażnika - zamaż numer VIN i zapodaj na forum ludzie ci bardzo dużo o tym autku powiedzą!!! możęsz jeszcze pojechać do ASO jeśli panowie będą mili to udzielą ci parę informacji. Aha ... dla mnie jasna tapicerka oznacza beżową
badi2 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2006 Dziekuje, na szczescie juz jutro zaspokoje ciekawosc :mrgreen: Z ostatniej relacji wynika, ze kolor jest metaliczny lekko wpadajacy w niebieski - zobaczymy co sie okaze... A wiec "jasnego" interpretacja bywa rózna :smile:
pre_pl Opublikowano 14 Grudnia 2006 Opublikowano 14 Grudnia 2006 http://der-b5.de/Innenfarben.html co prawda tylko w A4 B5, ale może da jakieś pojęcie... właściwie, moglibyśmy też zrobić takie FAQ. Każdy podesłałby zdjęcie swojego wnętrza i voila....
adadur Opublikowano 15 Grudnia 2006 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Dziekuje, na szczescie juz jutro zaspokoje ciekawosc :mrgreen: Z ostatniej relacji wynika, ze kolor jest metaliczny lekko wpadajacy w niebieski - zobaczymy co sie okaze... A wiec "jasnego" interpretacja bywa rózna :smile: Nie rezygnuj z zamieszczania kodów z naklejki czy je przepisując czy wstawiając fotkę, możęsz się dowiedzieć czegoś ciekawego o aucie.
pre_pl Opublikowano 15 Grudnia 2006 Opublikowano 15 Grudnia 2006 badi2, zaspokoiłaś ciekawość ?? :twisted: Dawaj foty
adadur Opublikowano 18 Grudnia 2006 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Badi2 delektuje sie nowym nabytkiem i o nas już zapomniała
Rekomendowane odpowiedzi