AudiJestBogiem Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ostatnio pękły mi paski klinowe w samochodzie.Chcę je wymienić ale że jestem laikiem w tym proszę o pomoc. Muszę zdejmowac zderzak czy można tego uniknąć?
rafal9119 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 nie musisz sciagac zderzaka. poszukaj na forum jest fotoporada jak wymienic pasek
ino_hizo2 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Wystarczy, że poluzujesz napinacz ten zaznaczony na żółto i zdejmiesz pasek, ale trzeba się trochę nakombinować bez ściągania przodu, ale na 100% się da. Jeżeli chodzi o pasek zaznaczony na czerwono to trzeba odkręcić trzy śruby zaznaczone na zielono i dostęp raczej od spodu. Nie wiem jak jest w przypadku autka z klimą.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 z klimą jest podobnie da radę bez zdejmowania przodu gdzieś widziałem na forum fotostory z takiej operacji ---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ---------- tylko wiadomo że trochę więcej się narobisz
AudiJestBogiem Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Dzięki! Napewno się sprzyda!
rafal9119 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 dla auta z klima musisz napinacz klimatyzacji poluzowac bo i pasek z niej sciagnac
Rekomendowane odpowiedzi