pre_pl Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 ten niebieski to S5, ten jasny to A5 - stąd pewne różnice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 fajna ta S5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 chętnie bym przetestował dwa modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 oficjalne zdjecia juz ? http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/205064/audi_a5.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Obrazek oficjalne zdjecia juz ? http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/205064/audi_a5.html no to biegiem do salonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hincó Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 "Engine room Power will come from a range of petrol and diesel engines, and all models have four-wheel drive." Czy to oznacza quattro dla każdego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Czy to oznacza quattro dla każdego ? to moze byc jednak nie calkiem typowe quattro... Ale nie wiem. Czytalem dzisiaj na fortitude o Audi R8, to bedzie AWD oparty na wisko... 15% napedu na przod minimalnie, 35% max - reszta na tyl.... Kto wie, moze w A5 podobnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 ładne audi...ciekawe jakiego diesla tam wpakuja :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 piękna linia, do takiego mogę przesiąść się nawet z avanta :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/news/pierwsze-zdjecia-audi-a5,873456,415 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 A5 w sedanie i pod maska 3.0TDI Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 jesli rzeczywiscie zostana takie lampy i atrapa jak na spyphotos to masakra paskudztwo! [ Dodano: 20-02-2007, 16:45 ] eeeeee to bylo tylko maskowanie szczegolow przed szpiegami widzialem juz oficjalna wersje petarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boberro Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 już jest bardzo mi sie podoba http://www.fourtitude.com/news/publish/Audi_News/article_2916.shtml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 masakra:) bedzie RS5? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hincó Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 masakra:)bedzie RS5? Czytaj dokłądnie Piszą że będzie RS5 z silnikiem RS4 i S5 z motorkiem 4.2 ale słabszym.. ale to na interi jest.. Jako jedno z wielu, ta 3-drzwiówka mi sie podoba ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Co Ty myslisz ze ja mam czas tak wszystko czytac? o wlasnie zona mnie goni do mycia wanny bo musze wykapac tego punka '-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hincó Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Co Ty myslisz ze ja mam czas tak wszystko czytac?o wlasnie zona mnie goni do mycia wanny bo musze wykapac tego punka '-) Obrazek Spoko lokko lucy's ponton [; To nie była inwazja na Twoją osobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 wiem wiem, pelen luz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 ja czekam na avanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szewczenko7 Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 ja czekam na avanta Avant to juz nie bedzie to... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi