Opublikowano 8 Kwietnia 201412 l audi super śledzę projekt od początku i aż się nie chce wierzyć co można zrobić przy dobrych chęciach, jak idzie wkładanie v10 zapraszam do krk jak skończysz projekt z wsadzeniem silnika to porównamy twojego furacza z moim oryginalnym S5 Myślę że nie będzie porównania ;-)
Opublikowano 4 Maja 201412 l Widziana, obgadana na żywo.. robi niesamowitą robotę! co prawda póki ją Nosb nie odpali… hehehehe ale to też się zmieni i będzie mega kozak!
Opublikowano 5 Maja 201412 l Autor Wymaga zmiany silnika i zrobienia blacharki/lakieru porzadnie Szewc bez butow chodzi Ale zima dluga a body tfu tfu nie chce zapeszyc moze niedlugo wskoczy A Kamilku dzisiaj biore sie troszke za twoja , mycie , skladanie i pchanie jej do mordy koni
Opublikowano 5 Maja 201412 l Okeeeeej, dawaj znać co tam jak tam. Tak jak Ci pisałem przeplywka zamówiona
Opublikowano 22 Maja 201412 l Czekam na efekt końcowy świetny projekt Coś zdjęcia w pierwszym poście nie działają
Opublikowano 27 Maja 201412 l Autor Tam zdjec to wogole w sumie nie widze zadnych na dobra sprawe nie wiadomo jak to auto wyglada Zaraz wrzuce jakies ladne a na spokojnie kiedys pozalaczam od nowa bo ciagle zajob
Opublikowano 21 Czerwca 201412 l Dev ponacinałeś i zaszpachlowałeś gipsem w połowie tak jak uzgadnialiśmy ?
Opublikowano 22 Czerwca 201412 l Nosb to się nie pochwali ale ja Wam powiem dlaczego ostatnio mu piszczały hamulce...