black.devil Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Witam. Jako,że wstąpiłam do klubu mając Audi A4 B6 i nie pochwaliłam się swoim czarnym diabłem postanowiłam to zmienić i pochwalę się kolejnym . Od 4 tygodni jestem szczęśliwą nabywczynią białej Audi A4 B8 rok 2008 2.0 TDI 143KM. Jeśli chodzi o wyposażenie to: - bixenon z ledami do jazdy dziennej - halogeny (wiadomo - ale piszę bo inni też się tym chwalą) - półskóra ( skóra + alkantara czarna) - kierownica multifunkcyjna - 6 biegowa manualna skrzynia biegów - ABS - ESP - Airbag ( nie policzyłam ile) - grzane fotele - musiały być jako nieodłączna część wyposażenia jak dla mnie - podłokietnik przód i tył - radio (cd/mp3) - cyfrowy odbiór stacji radiowych - nawigacja MMI 2G (duży kolorowy wyświetlacz) niestety w języku angielskim na chwilę obecną ale trzeba nad tym popracować - czujniki parkowania - komputer pokładowy z asystentem zmiany biegów - tempomat - klimatyzacja - elektryczne szyby x4 - elektryczne lusterka - alusy niestety 16" zima - przygotowany do telefonu komórkowego z systemem głośnomówiacym Więcej rzeczy nie pamietam i nie będe bez sensu wymieniać, bo może są ale nie każdy podnieca się tym,ze auto ma np. bagażnik otwierany z pilota . Dotychczas wprowadzone zmiany: - Ściemnione szyby Planowane zmiany wkrótce: - Zakup welurowych dywaników (już zakupione na allegro - czekają na wymianę) - ZROBIONE - Zakup nowych opon i feli na lato 18" - ZROBIONE - Programik na jakieś 170KM Poniżej kilka fotek: A oto mój nowy komplecik na lato. Jeśli coś się komuś nie podoba to sorry,ale zdjęcia nie są najlepszej jakości, po jakimś retuszu. Choć nie powiem mały retusz, błysk lakieru, dobre tło, podświetlenie i jakiś mega fotograf i wychodzi ekspozycja prawie jak z salonu . Co jak co, mnie się podoba. Dzięki za uwagę i mam nadzieję,że z szacunkiem zostanę przyjęta do grona właścicieli B8 . Pozdrawiam
griga-st Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Bardzo ładna:jerk:, wielki plus za to że nie znowuż czarna:decayed:tylko to wajchowanie:facepalm:
lolot Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Fajna sztuka.Zazdroszczę stołków moje marzenie:)
Michał139 Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Gratki i fajnie ze kolejny sedan w klubie
milart Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk
Mattib8 Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Witamy Bardzo ładna. duża zmiana z czarnego na białe. Bezawaryjnośći
proximpuh Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 Ładny białasek:thumbup1::thumbup1:gratulacje
Kamyk Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 komunikat przy zdjeciu nr 7 - bezcenny poza tym śliczny kolor i fajne wyposażenie alcantara i MMI czego chcieć wiency ??
Kamei8 Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 No co, taka kształtna blondyna za drzewem to nie treść erotyczna ?
Seba_E007 Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 kółka 18-19 i blizej ziemi i bedzie miód
black.devil Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2013 Kółka nowe są. Dołączyłam fote. Może niebawem wybiorę się w jakiś przyzwoity plener i wrzucę foto po całości
Rekomendowane odpowiedzi