Booster Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 B6 z 2001r 1.8T z silnikiem 1.8T AVJ fabrycznie 150KM/210Nm obecnie 313KM/365Nm + procedura startu ustawiona na 4500rpm i 0,8bar boost Mody (silnik) Turbo GT3071R Kolektor wydechowy ATP Wastegate Tial 38mm TIP 2,75" Przepływka S3 3" Filt Simota Grzyb FMIC + orurowanie Downpipe 3" Wydech 2,5" z kwasa Wtryski Bosch 440cc Blue Giants Pompa paliwa Bosch 979 wpieta inline Regulator ciśnienia paliwa D1spec wpięty w listwę + przerobiony układ powrotu paliwa Zawór DV Forge 008 Hamulce i zawieszenie: Hamulce przód 320mm Audi s4 Płyn hamulcowy ATE super blue racing Przewody hamulcowe w stalowym oplocie HEL Performance Zawieszenie gwintowane H&R Przeniesienie napędu: Short shifter B&M Tarcza spiekowa i docisk sprzęgła by Radzikowski Środek Wskaźnik Boost Depo Racing Wskaźnik EGT Apexi 60mm Fotele s-line B7 z grzaniem, schowkami pakietem światło bla,bla,bla w dość nietypowym kolorze bo terracotta brown Audio: Brak:decayed: Body: Zderzak przód - Ori ABT Zderzak tył S4 Listwy drzwiowe S4 Koła ASA Revolution 18"/9" Plany: Duże:decayed: kilka fotek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 mody konkretne ) ile waży cacko? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 obecnie po lekkim odelżaniu 1540kg myślę że poniżej 1500 damy radę spokojnie zejść napewno fotele i tylna kanapa zrobią out i na ich miejsce wpadną jakieś lekkie kubełki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 ile do 100?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 mierzone G-Techem robi systematycznie 5,5-5,6s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Ten ABT z przodu był ? czy dokładałes ? Autko jeżdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 dokładałem, ale tylko dlatego że nie chciałem chlastać ori dokładki S-line pod centralny cooler, a pod ten ABT pasuje idealnie BTW: w tym tygodniu odbieram z lakierni zderzak od S4, trzymam kciuki że podejdzie bez rezania w innym wypadku go sprzedam bo szkoda go podcinać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 piekny wynik!! zycze udanych dalszych modow i mam nadzieje ze to nie koniec zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 w przyszłym roku planujemy 400+ już na kutych gratach, chyba że szybciej silnik szlag trafi to jeszcze w tym roku:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksbend Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 kolor boski <3 fotele też bardzo ładnie się komponują jedynie brak ramki lewarka biegów troche mi nie pasi ale i tak piękna bestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Przy takich mocach korciło by mnie wrzucenie def body kita ; ) Z ciekawości. Co to znaczy procedura startu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 po wciśnięciu sprzęgłą i pedału gazu do podłogi obroty nie przekroczą 4500rpm a turbo pompuje 0,8bara napełniając ukłąd, dzięki czemu nie mamy muła przy starcie a wygląda jak na filmiku poniżej:decayed: jak znajdę chwilę to nagram kilka filmików jak to lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 W TDi też tak można? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Oczywiście:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabasko Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 ale puścił bąka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 18 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Pakiet S4 praktycznie skończony, został do zmiany tylko górny grill:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekF1 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 uwielbiam takie projekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hofi7 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 fajne autko, pogratulować i życzyć kolejnych udanych modów mi zostaje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 konkretna b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczesq Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 całkiem sympatycznie ale te wydechy to katastrofa ... ja bym tu zapodał mtechy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi