dearek24 Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Cześć, Jutro kupuję moje pierwsze Audi A4 Avant 1.8T, rocznik 2000 i jest w nim delikatnie pęknięta szyba. Chciałbym ją wymienić, jednak zastanawiam się na co warto zwracać uwagę przy wyborze? Czy warto kupować używaną szybę? Z jakim kosztem trzeba się liczyć i jakie sklepy/serwisy polecacie? Pozdrawiam Kacper
Dev Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 bierz nową, popytaj na miejscu gdzie najlepiej kupic i zamontować
xXPiotrekXx19 Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 cześć bierz nową , spróbuj w łodzi na kilińskiego 221 Auto-Szyby, szyby samochodowe, montaż szyb, przyciemnianie szyb, foliowanie szyb, Łódź ja kiedyś u nich montowałem i jest tanio i dobrze
Szarik Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Tylko nowa,jak bedziesz odbieral samochod sprawdz jakosc montazu.
dearek24 Opublikowano 21 Maja 2013 Autor Opublikowano 21 Maja 2013 Dzięki za wszelkie rady Wymieniłem szybę na nową w firmie Mazico w Łodzi przy ogrodowej 6(Pilkington za 340zł). Myślę, że mogę polecić ten zakład, bo nie zauwazyłem żadnych przecieków podczas mycia czy deszczów. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi