CZIKITA Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dobra robota a uszczelnisz to czymś bo będzie chyba brało powietrze po za filtr tak przynajmniej wygląda
Frimuś Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dobra robota a uszczelnisz to czymś bo będzie chyba brało powietrze po za filtr tak przynajmniej wygląda Jak zdejmiesz gore obudowy to od srodka jest jeszcze gumowa uszczelka. Tak wiec wlazlo mi na ciasno tak jak wymierzylem i nic nie trzeba uszczelniac.
CZIKITA Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Aha to elegancko to wymyśliłeś
Frimuś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 dobra sprawdzone mam 2 luzem i gdzies zaklepki te od egr-a Mam tez rysunek i postaram sie to szybko wcisnac do upalenia tak wiec spoko-loko
novwy Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 To kto się złapie? Pisz na pw ile i się dogadujemy.
Frimuś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Raczej zrobie tak by kazdy miał- jutro bede starał sie podac rysunek na wypalarke.
novwy Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 no to pięknie czekamy z niecierpliwością
fanthomas18 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ja też byłbym chętny:wink: Jak wyliczysz sobie ile za taką "przyjemność" sobie życzysz to daj znać na pw:wink:
Frimuś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ja też byłbym chętny:wink: Jak wyliczysz sobie ile za taką "przyjemność" sobie życzysz to daj znać na pw:wink: Luz Wybaczcie ze tak zwlekam lecz praca praca i nei ma czasu by podeslac temat dalej
zib0l Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 widze ze zamowienia sie sypia:decayed: a ja juz kupilem z allegro:wink: , wlasnie wrocilem z garazu - brd na pokladzie:banan: w srode korekta:naughty:
CZIKITA Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2014 U kogo robiłeś program i jaki koszt oraz ewentualnej korekty ?
zib0l Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 U kogo robiłeś program i jaki koszt oraz ewentualnej korekty ? Progrsm robilem u Grzesia ( anderllh) Rybnik 3 lata temu, korekty sa gratis... a4-klub.pl/slaskie-91/grupowy-chiptuning-hamownia-dyno-rybnik-anderllh-279885/
CZIKITA Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ale to są ceny za sam program czy w skłąd tego programu i tej ceny wchodzą zabawki typu większe turbo,wtryski itp
zib0l Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ale to są ceny za sam program czy w skłąd tego programu i tej ceny wchodzą zabawki typu większe turbo,wtryski itp spytaj sie Grzesia jaka cena, bo niewiem jak teraz ale kiedys bylo bez roznicy:wink:
CZIKITA Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2014 aha czyli i tak trzeba wysterować od nowa i tak hmmm dzięki za info bardzo mi pomogłeś w pewnej kwestii
Rekomendowane odpowiedzi