Marynarz____ Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Siema, wielu chłopaków wrzuca HID'y w przeciwmgielne, też mi się podoba ten pomysł tylko nie wiem jaką firmę wybrać aby wszystko działało jak należy tzn. bez błędów na fisie (mam pełny fis), zakłóceń radia, zakłóceń cb itp. Wiem że palniki muszą być H11 i chyba powinny być z CAN BUS'em. Podrzucajcie nazwy HID'ów lub aukcji allegro gdzie takie sprawdzone HID'y można nabyć
amaradaar Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 a nie lepiej odrazu dzienne zrobić np NSSC 510 HP
Marynarz____ Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Opublikowano 6 Maja 2013 Nie, gdyż już dzienne mam zrobione w długich, więc odpada.
dudas307 Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Do czego Ci te HID'y, żeby mieć barwę światła taką jak xenon? Jeśli tak to zobacz jaki efekt osiągnął kolega slo na żarówkach http://i.imgur.com/boqtChu.jpg . Bez błędów, bez rezania, a efekt sam oceń
slo Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 dokładnie. Więcej problemów z tymi hidami niż sobie wyobrażasz..
pastaldo Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 dokładnie. Więcej problemów z tymi hidami niż sobie wyobrażasz.. A jakie żerówki tam wpakowałes?
slo Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Żarówki H11 55W SUPER WHITE - WYSYŁKA W CENIE (3223211813) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
dudas307 Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Jak wyrezam CLH to też sobie takie zapodam Prosto, łatwo, przyjemnie i efektownie
pastaldo Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Żarówki H11 55W SUPER WHITE - WYSYŁKA W CENIE (3223211813) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. No powiem jestem zaskoczony że żarówki 2szt za 28zł i w tym juz przesyłka a tu taki efekt. No na Twoim zdjęciu wygląda to świetnie a jak rzeczywistości? Naprawdę tak biało to świeci? I jak z trwałością tych żarówek? Tzn wiem że ciężko porównywac choćby do H4 bo na przeciwmgielnych nie jeździ się na co dzień ale ile u Ciebie juz siedzą w samochodzie? Ciekaw jestem jak się będa komponoały z ORI xenonem.
slo Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 świeci bardziej biało niż LEDy. Wg mnie w bixem się bardzo ładnie komponuje, zero żóltego światła. Wg mojej kobity wpada nawet w zieleń obczaj mój wątek tam jest pare zdjęć. Co do trwałości mam je od ok 3 miesięcy i jest ok. Jak się spalą to kupie nowe cena widzicie jaka jest
Marynarz____ Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Też już mam te żarówki wpakowane, na razie nie mogę się tego białego efektu dopatrzeć, ale może jak ciemniejsze noce przyjdą to będzie lepiej widać
lukas551 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Podajcie nowego linka zarowek bo tamten juz nie dziala:kwasny:
Miroo Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 ja tez byłbym zainteresowany tymi żarówkami które to dokładnie?
Misiek600 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Informacje o Użytkowniku fosluna Tu macie użytkownika który to sprzedawał ale widze że już nic nie ma. W aukcjach pisało że to wyprzedaż wiec nie wiem czy jeszcze coś będzie miał. H11 super white - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. może któraś z tych jest podobna..
jacek70 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Mam pytanko o to jakiej firmy są te żarówki bo ze stronki za wiele nie widać,poza tym jest tam kilka rodzai.
Marynarz____ Opublikowano 3 Września 2013 Autor Opublikowano 3 Września 2013 Firmy KRZAK ale świecą przyzwoicie. Na biało świecą tylko te H11 do przeciwmgielnych reszta to syf.
Rekomendowane odpowiedzi