edekxp Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 "wyjac odme i dv z tipa" sorki Damian za niefachowość ale mógłbyś troszeczkę to rozjaśnić, bardziej łopatologicznie jak dla mnie, nie wiem co to tip . Najlepiej jakby był jakiś rysunek tej odmy, DV-ka już wiem gdzie jest i węże które do niej idą, całe to ustrojstwo miałem wypięte kiedyś razem z DV-ką i przeglądałem.---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ---------- http://s21.postimg.org/s4m4lbidf/DSC_1532.jpg to to co na zdjęciu?? Ja u siebie zaślepiłem tylko otwór do odmy w tipie.Dv nie ruszałem (nowy) Do podłączenia sprężarki użyłem puszki po groszku zielonym:grin:.Zamontowałem w dnie wyjście na rurkę Średnica puszki idealnie pasowała.
wampir Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 "wyjac odme i dv z tipa" sorki Damian za niefachowość ale mógłbyś troszeczkę to rozjaśnić, bardziej łopatologicznie jak dla mnie, nie wiem co to tip . Najlepiej jakby był jakiś rysunek tej odmy, DV-ka już wiem gdzie jest i węże które do niej idą, całe to ustrojstwo miałem wypięte kiedyś razem z DV-ką i przeglądałem.---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 23:02 ---------- http://s21.postimg.org/s4m4lbidf/DSC_1532.jpg to to co na zdjęciu?? Ja u siebie zaślepiłem tylko otwór do odmy w tipie.Dv nie ruszałem (nowy) Do podłączenia sprężarki użyłem puszki po groszku zielonym:grin:.Zamontowałem w dnie wyjście na rurkę Średnica puszki idealnie pasowała. Jak pompowales to slyszales żeby olej bulgotał? Miałeś odkrecny wlew oleju?
edekxp Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Jak pompowales to slyszales żeby olej bulgotał? Miałeś odkrecny wlew oleju? Tak coś bulgotało, ale chyba korek był zakręcony (nie pamiętam)
mardoczek Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2013 U mnie też bulgota. A z tym korkiem to jest jakaś różnica, czy tak czy siak??
Rekomendowane odpowiedzi