menthol Opublikowano 13 Września 2008 Autor Opublikowano 13 Września 2008 no i zamówiłem. koszt w serwisie 40 plnów, a nie 60 jak ktoś napisał, miejmy nadzieję że nie będzie komplikacji :>[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2008, 13:56_________________________________________________to właśnie ten dolny plastik z trzeciego zdjęcia ( a właściwie jego brak ) jest sprawcą całego zamieszania :> oto fotki zestawy naprawczego i jak to wygląda po zamontowaniu: oczywiście trzeba wcisnąć do końca najtrudniejsze w tym wszystkim to zdjąć ten cały plastik, reszta jest banalna :> a tu zestaw naprawczy, koszt w ASO 43 plny z groszami
kepasa Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 u mnie jest problem, ponieważ ten dekiel odpada na dole bo wypycha go gadżet od lędźwi... karwa, w którym pękł jeden drucik i całość wypycha dekiel.... muszę schudnąć...
letallec Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 u mnie jest problem, ponieważ ten dekiel odpada na dole bo wypycha go gadżet od lędźwi... karwa, w którym pękł jeden drucik i całość wypycha dekiel.... muszę schudnąć... Mam to samo Myślałeś juz jak to "zreperować"? Chyba trzeba włożyć jakiś klocek drewniany, bo inaczej tego nie widze
Wąski Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 u mnie jest problem, ponieważ ten dekiel odpada na dole bo wypycha go gadżet od lędźwi... karwa, w którym pękł jeden drucik i całość wypycha dekiel.... muszę schudnąć... Mam to samo Myślałeś juz jak to "zreperować"? Chyba trzeba włożyć jakiś klocek drewniany, bo inaczej tego nie widze A nie myslałeś o cieniutkiej rurce i dwóch śrubkach do przykręcenia.Taki patent stosowany w żeglarstwie
letallec Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 u mnie jest problem, ponieważ ten dekiel odpada na dole bo wypycha go gadżet od lędźwi... karwa, w którym pękł jeden drucik i całość wypycha dekiel.... muszę schudnąć... Mam to samo Myślałeś juz jak to "zreperować"? Chyba trzeba włożyć jakiś klocek drewniany, bo inaczej tego nie widze A nie myslałeś o cieniutkiej rurce i dwóch śrubkach do przykręcenia.Taki patent stosowany w żeglarstwie Akurat pękło 2mm od zgięcia, wiec raczej to rozwiązanie nie wchodzi w grę. Ale rzeczywiście nie pomyślałem
wojtas-audi Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Hehe to samo mam, a nawet nie wiedzialem o tym zestawie, widac jest kilka "wad" ktore sa we wszystkich B6
xyzmarekxyz Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 a w b5 jest tak samo mocowany ten plastik z siatka ?
letallec Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Koszt tego zestawu w ASO w Powsinie to 47.17PLN Juz na mnie czeka
agart Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Wszystko fajnie ale powiedzcie co robić jak boki nie trzymają?? U mnie góra trzyma dół też ale bok odchodzi
Wąski Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Wszystko fajnie ale powiedzcie co robić jak boki nie trzymają?? U mnie góra trzyma dół też ale bok odchodzi ale z boku nie ma mocowania tylko góra i dół
agart Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Ale krawędź boku wchodzi tam w jakiś profil i u mnie to wypadło.Wepchnę trzyma, siadam na fotel wylatuje
tommylee Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 tak z ciekawości rozebrałem dziś też ten plastik z tyłu fotela drivera i też mam pęknięty 1 pręt stelaża fotela w odcinku lędźwiowym, tam gdzie jest regulacja pompowaniem. Chyba najprościej zrobię to za pomocą cienkiej rurki z 2 śrubkami jak pisał Wąski. Objawia się to tym, że podczas gdy się poruszam na fotelu to słychać takie głuche puknięcie jakby ze środka fotela
Wąski Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 tak z ciekawości rozebrałem dziś też ten plastik z tyłu fotela drivera i też mam pęknięty 1 pręt stelaża fotela w odcinku lędźwiowym, tam gdzie jest regulacja pompowaniem. Chyba najprościej zrobię to za pomocą cienkiej rurki z 2 śrubkami jak pisał Wąski. Objawia się to tym, że podczas gdy się poruszam na fotelu to słychać takie głuche puknięcie jakby ze środka fotela zrób zdjęcia jak możesz Nie wszyscy wiedzą o co chodzi
tommylee Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 pogoda u mnie nie zachęca do zejścia do garażu, ale jak tylko będę na dole to pstryknę tą usterkę
wojtas-audi Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 We Wroclawiu zestaw naprawczy 45 zl, dzisiaj "naprawiam" tyl fotela
kepasa Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 I mogli od razu zrobic metalowe mocowania nie było by problemu
letallec Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Teraz problemem jest jakos polaczenia klejowego uchwytu i "tylu" Mam nadzieje ze jest solidne.
kepasa Opublikowano 30 Września 2008 Opublikowano 30 Września 2008 Teraz problemem jest jakos polaczenia klejowego uchwytu i "tylu" Mam nadzieje ze jest solidne. Dokładnie ale wyglądało to bardzo solidnie
ernius Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 Mi takze osłona siedzenia odchodzila wiec zakupilem komplet naprawczy ale okazalo sie takze ze mam precik pęknięty. Wymyslilem takie mocowanie:
Wąski Opublikowano 19 Października 2008 Opublikowano 19 Października 2008 ciekawe rozwiązanie ,sprawdza się ?
Rekomendowane odpowiedzi