mumen Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Jak Bogdan znajdzie trochę czasu i się do mnie wybierze to pewnie czarne rączki . A przydało by się aby dokończył pamięci foteli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 No właśnie trochę czasu potrzebuję, rączki w czarnym piano czekają u Janusza a pamięć brakuje jeszcze modułu i ..... czasu. No i bardzo mocno zastanawiam się nad servotronicem, ew. elektryczna z polifta , może jeszcze wydech S4 wskoczy....... A u Ciebie Grześ coś nowego będzie ??? o ile w Twojej coś jeszcze można dorezać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 u mnie pewnie dzis popołudniu montaz servotronica ............zobaczymy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 No właśnie trochę czasu potrzebuję, rączki w czarnym piano czekają u Janusza a pamięć brakuje jeszcze modułu i ..... czasu. No i bardzo mocno zastanawiam się nad servotronicem, ew. elektryczna z polifta , może jeszcze wydech S4 wskoczy.......A u Ciebie Grześ coś nowego będzie ??? o ile w Twojej coś jeszcze można dorezać No ja się dziwię ze tam tego wydechu jeszcze nie ma, chyba że ciężko dostać z polifta ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 No właśnie trochę czasu potrzebuję, rączki w czarnym piano czekają u Janusza a pamięć brakuje jeszcze modułu i ..... czasu. No i bardzo mocno zastanawiam się nad servotronicem, ew. elektryczna z polifta , może jeszcze wydech S4 wskoczy.......A u Ciebie Grześ coś nowego będzie ??? o ile w Twojej coś jeszcze można dorezać No ja się dziwię ze tam tego wydechu jeszcze nie ma, chyba że ciężko dostać z polifta ... Wydech nie musi być z polifta, ale to i tak minimum 700 PLN, no i problem z wysyłką poza tym jeszcze dyfuzor z polifta, kolejne 700 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 O to ciekawe, myślałem że jest inny, a dyfuzor to inna sprawa. U mnie Bogdan leży akurat wydech od S4 i się waham załozyć, nie załozyć ... Trochę rzeźbienia jest bo ma dwie rurki od przodu a na środku dodatkowy tłumik i już nie jest tak łatwo jak z podwójnym od 3.0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 O to ciekawe, myślałem że jest inny, a dyfuzor to inna sprawa. U mnie Bogdan leży akurat wydech od S4 i się waham załozyć, nie załozyć ... Trochę rzeźbienia jest bo ma dwie rurki od przodu a na środku dodatkowy tłumik i już nie jest tak łatwo jak z podwójnym od 3.0. Janusz, jak nie będziesz zakładał to daj znać, chętnie wezmę, od Ciebie do Pruszcza to już jakoś się da przetransportować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Witaj, mam pytanko, jesli kupie panel klimatronika 3 strefowego i wloze do zwyklego, jak to bedzie dzialac? Kostki sa te same ? Funkcje beda chodzic? Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Witaj, mam pytanko, jesli kupie panel klimatronika 3 strefowego i wloze do zwyklego, jak to bedzie dzialac? Kostki sa te same ? Funkcje beda chodzic?Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka Cześć Łukasz, będą działać, będzie sporo błedów w klimartoniku, brak czujników itp, oczywiście strefy też nie będą działać, ale wszystko pracuje normalnie. Mówimy o klimatroniku przed liftowym, polift niestety nie pracuje prawidłowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Czyli jeski na wyswietlaczu bedzie zadana temperatura to na auto wszystko osiagnie tak jak w jednej strefie? Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 ---------- Post dopisany 07-06-2014 at 17:21 ---------- Poprzedni post napisany 05-05-2014 at 09:05 ---------- Trzy dni temu wskoczył nowy modzik, dyfuzor i wydech od S4:wink: Sorki za jakość, ale robione wątpliwej jakości aparatem w telefonie:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Miodzio dyfuzor malowałes w kolor nadwozia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Tak, jest w kolorze nadwozia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 :kox::kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 rasowa oraz zacna dupka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 :hi:Dzięki za pochlebne opinie, Panowie ---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- rasowa oraz zacna dupka Twojej też niczego nie brakuje a w niedługim czasie......no, no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Czyżby miał wpaść jakiś wydech z głośnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Czyżby miał wpaść jakiś wydech z głośnikiem Myślałem nad tym ale dostępność gratów prawie żadna (najlepiej z SQ5) a jak już coś jest to ceny cosmos w ASO jedna strona ponad 2 koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumen Opublikowano 8 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 No i siadło wszytsko jak trzeba wygląda teraz, z każdej strony S4 . Jeszcze tylko muszę na żywo oblukać bo efektu zdjęcia w pełni pewnie nie oddają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi