proximpuh Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 A co się z chłodem stało ? wiedziałem że się odezwiesz pomóż mu z czujnikiem ciśnienia - podobne objawy co u Ciebie Dawaj Bodzio dzwoń jak coś pogadamy Może moje męczarnie i Tobie się przydadzą Łukasz, daj mi na PW telefon do siebie, jutro zadzwonię miałem, ale gdzieś kuźwa przepiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Poszło PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Po długim czasie i wielu problemach w końcu klima ożyła !!!!!!już jajka nie będą na twardo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Bogdan wklei tu kodowanie klimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Po długim czasie i wielu problemach w końcu klima ożyła !!!!!!już jajka nie będą na twardo Oby żyła jak najdłużej! A jajka nie twarde, a puszyste były iPad Tapatalk HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Po długim czasie i wielu problemach w końcu klima ożyła !!!!!!już jajka nie będą na twardo Co było ? Pytałeś może o zawieche? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miczek.mk Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Gdzie robisz ? Na Jasieniu ? Nie, w Bydgoszczy Euro Car Audio A ile Cię wyszła cała operacja z navi 3g+ ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Sorki chłopaki, nie było mnie wczoraj i nie miałem dostępu do netu:wink: ---------- Post dopisany at 09:30 ---------- Poprzedni post napisany at 09:25 ---------- Po długim czasie i wielu problemach w końcu klima ożyła !!!!!!już jajka nie będą na twardo Co było ? Pytałeś może o zawieche? MASA do czujnika ciśnienia, niby jest o pełnych wartościach, a w rzeczywistości generuje jakieś błędy i czujnik głupieje:grin: jak dałem oddzielnie z zacisku, klima ożyła, Twój czujnik Łukasz jest niestety do d.... brak przejścia z 12V na sygnał Odnośnie zawiechy, dopiero w przyszłym tygodniu, Marcin z części w ASO jest do końca tygodnia na urlopie a ten który go zastępuje ......no wiesz:decayed: ---------- Post dopisany at 09:31 ---------- Poprzedni post napisany at 09:30 ---------- Gdzie robisz ? Na Jasieniu ? Nie, w Bydgoszczy Euro Car Audio A ile Cię wyszła cała operacja z navi 3g+ ?? Z wymianą wzmaka od B&O 5k i trochę własnej pracy aby to wszystko doprowadzić do stanu używalności:wink: ---------- Post dopisany at 09:41 ---------- Poprzedni post napisany at 09:31 ---------- Bogdan wklei tu kodowanie klimy Grześ, moje kodowanie to 64180000, z tym, ze ja mam założony klimatronic przedliftowy, polift z literką N nie chce u mnie prawidłowo działać, szukam z P, jakby ktoś miał na zbyciu:wink: ---------- Post dopisany at 09:47 ---------- Poprzedni post napisany at 09:41 ---------- Po długim czasie i wielu problemach w końcu klima ożyła !!!!!!już jajka nie będą na twardo Oby żyła jak najdłużej! A jajka nie twarde, a puszyste były iPad Tapatalk HD Dzięki Jarku, ale w tym wieku to puszystość ciężko osiągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 U mnie jest z literka T poliftowy . Co ci sie działo z tym panelem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 U mnie jest z literka T poliftowy .Co ci sie działo z tym panelem ? Pisałem Ci wcześniej, ze nie wyłącza się wraz z wyciagnięciem kluczyka ze stacyjki (dopiero po pół minucie a nawet dłużej), nie reaguje na zmianę biegu dmuchawy, czasami nie załącza dmuchawy, albo załacza po jakimś czasie nawet zdarzało się 2, 3, i 5 minut, jak robiliśmy z Jarkiem 3 strefy to sprawdzałem u Jarka w aucie swój klimatronic, działał tak samo jak u mnie (co prawda była ochrona CP, ale na nawiewie na szybę działa nawet z CP), jego wkładałem do siebie i było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 sprawdzałeś ustawienia i kalibrację ACC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 U mnie to samo z klimatronikiem sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 czyli poliftowy działa tylko z 2010 >>> shit ale ten mój załączał sie i wyłączał jak testowaliśmy u Bogdana - co jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Czemu akurat z P 8T1820043P ? 8K1820043P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 "S" jest u mnie wentylowane siedzenia i działa. Co dziwne w VCDS wyświetla się "U" jakiś lewy iPad Tapatalk HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Czemu akurat z P 8T1820043P ? 8K1820043P ? P było wcześniej, Jarek mówił, że Ty masz P i chodzi, z tego co widzę Ty masz T i też nie chodzi, trzeba szukać takiego jak ma Jarek:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Do acc sprawdź st4 sf7 Nie jestem pewien ale chyba bezpieczniki z tyłu zasilają urządzenia can-bus. iPad Tapatalk HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Do acc sprawdź st4 sf7Nie jestem pewien ale chyba bezpieczniki z tyłu zasilają urządzenia can-bus. iPad Tapatalk HD ST4 SF7 to jest właśnie zasilanie radaru, tak powinno być podłączone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Co tam nowego wymodziłes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximpuh Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Co tam nowego wymodziłes He, he, na razie niewiele, doprowadziłem do porządku przednie lampy poliftowe z poziomowaniem i wskoczyła klapa tylna od S4:wink: a w planach najbliższych klamki chrom podświetlane od A7:naughty: już powoli zaczynają się lakierować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi