Marynarz____ Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Siema, słuchajcie od jakiegoś czasu wyświetla mi się komunikat przepalonej prawej żarówki światła wstecznego, jednak prawa żarówka się świeci. Postanowiłem wymienić żarówkę na nową bo coś mogło być z nią nie tak, po wymianie żarówka się świeci a komputer nadal wywala komunikat o przepalonej żarówce, co może być nie tak??
zbyszek7791 Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 sprawdź dokładnie wszystkie żarówki w tej lampie oraz wtyczkę do niej
mlodziak22 Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 mój MCE jest z końcówką C więc nie mam kontroli spalonych żarówek, jeśli będe zakładał clh i zmienie MCE na F to już będe miał info o spalonych żarówkach???
Marcino87 Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 mój MCE jest z końcówką C więc nie mam kontroli spalonych żarówek, jeśli będe zakładał clh i zmienie MCE na F to już będe miał info o spalonych żarówkach??? jak najbardziej
Marynarz____ Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 mój MCE jest z końcówką C więc nie mam kontroli spalonych żarówek, jeśli będe zakładał clh i zmienie MCE na F to już będe miał info o spalonych żarówkach??? NO LUDZIE ZMIŁJCIE SIĘ!!!! Zakładam temat po to żeby się dowiedzieć czegoś a zawsze się wchrzani jakiś czopek i pieprzy farmazony nie na temat !!!
mlodziak22 Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 serio??? trzeba było poszukać na forum , a nie zakładać temat, na moje pytanie nie wyczytałem nigdzie informacji więc się spytałem.... stało się coś???
Fr0styyy. Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 mój MCE jest z końcówką C więc nie mam kontroli spalonych żarówek, jeśli będe zakładał clh i zmienie MCE na F to już będe miał info o spalonych żarówkach??? NO LUDZIE ZMIŁJCIE SIĘ!!!! Zakładam temat po to żeby się dowiedzieć czegoś a zawsze się wchrzani jakiś czopek i pieprzy farmazony nie na temat !!!
Fido Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Dobre. Muszę sobie skopiować tą fotę. PS.Coś brak tu Moderatorów na tym forum. "Nurmalnie" wolna amerykanka. Zero porządku.
Rekomendowane odpowiedzi