Dawid-Kna Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Koledzy przed chip-em jaki katalizator wyciąć z avanta b6 ??
uciniak Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Koledzy przed chip-em jaki katalizator wyciąć z avanta b6 ?? Jak to jaki przecież jeden jest???Do samego programu nie wiem czy jest sens wycinać jak nie jest zapchany.
daniels Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 gdybyś robił okolice 200ps to wówczas wywalaj ale do samego programu bym nie ruszał
MAGIC87 Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Turbo bedzie lepiej słychac:wink: mozesz wywalic ale nie jest to koniecznoscia
daniels Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 z seryjnego awx/avf to trochę gwizdu usłyszysz bez kata,zwłaszcza na zewnątrz
smoku666 Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 kat to zło! , wywalaj i się nawet nie zastanawiaj troszeczke głośniejszy będzie ale bez przesady, w czołg się nie zmieni...
Wujek-West28 Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 ja kolego wywaliłem i na aledrogo zamówiłem przelotkę zamontowałem i jest gites , coś tam turbinkę słychać , a w poniedziałek na programik jadę poniżej foto mojej furki z tym ustrojstwem Wymiana zajęła mi 2 godziny , dojście do śrubek raczej trudne , na pewno musisz wywalić filtr powietrza wtedy jest trochę lepiej od góry , od dołu ściągasz osłone silnika i osłonę przegubu aluminiowa i dajesz z kolejnymi 3 śrubami
daniels Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 bez kata wszystko jest prawie na plus-tylko jedna rzecz jesst denerwująca:za***iście gryzące spaliny
Sylwo Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 w zeszłym tyg wywaliłem kata. zupełnie inne auto. hałas- przy ostrej jeździe ciut głośniej. w normalnej jeździe nie zauważyłem różnicy. teraz zbiera się tak jak powinno, wcześniej na zatkanym kacie wolniej reagował na gaz, nie było czuć mocy. teraz zastanawiam sie nad czipem. edit: po 3 dniach użytkowania zapalił się check :-)
Rekomendowane odpowiedzi