Opublikowano 3 Lipca 201313 l Autor mi tam starczy to co będzie .....---------- Post dopisany at 12:03 ---------- Poprzedni post napisany at 11:59 ---------- a i upierdliwy sąsiad nie będzie się doszukiwał tarczo-bębnów z tyłu :grin: Jestem pewien że ty na tych heblach zawsze wyhamujesz przed przeszkodą ,tylko już współczuje temu co za tobą pojedzie ten dopiero się będzie pocił żeby ci d*py nie rozwalić :grin: A znasz takiego co za nim nadąży znam wielu ---------- Post dopisany at 12:35 ---------- Poprzedni post napisany at 12:34 ---------- uchwyty takowe są do dostania na allegro...uchwyt jest mocowany w konsoli,jak wyciągniesz radio to na 2 śrubach 8'kach chyba:wink: ---------- Post dopisany at 12:36 ---------- Poprzedni post napisany at 12:35 ---------- mi tam starczy to co będzie .....---------- Post dopisany at 12:03 ---------- Poprzedni post napisany at 11:59 ---------- a i upierdliwy sąsiad nie będzie się doszukiwał tarczo-bębnów z tyłu :grin: Jestem pewien że ty na tych heblach zawsze wyhamujesz przed przeszkodą ,tylko już współczuje temu co za tobą pojedzie ten dopiero się będzie pocił żeby ci d*py nie rozwalić :grin: A znasz takiego co za nim nadąży Własnie :polew: w DE nie dał nikomu szans dać się wyprzedzić normalny czubek za kierownicą :grin: zero finezji u tamtejszych kierowców
Opublikowano 3 Lipca 201313 l Autor dostałem w gratisie jak kupowałem hebla...........................................zamontowany był
Opublikowano 3 Lipca 201313 l ---------- Post dopisany 03-07-2013 at 11:07 ---------- Poprzedni post napisany 25-06-2013 at 10:53 ---------- wczoraj wpadł do bagażnika:decayed: (dzięki siemian ) komplecik do zmiany tyłu..... http://img42.imageshack.us/img42/7311/2rx5.jpg i małe porównanie z małą gaśnicą samochodową http://img6.imageshack.us/img6/4936/qhsp.jpg w sobotę przymiarka To te z zalanego garażu Siemiana ?????
Opublikowano 3 Lipca 201313 l Bo ostatnio dostalem od niego jakies i nie moglem oderwac od nich zaciskow z klockami
Opublikowano 3 Lipca 201313 l Autor tego to ja Ci nie powiem ,który to był .....mnie oba wku..iają bo gryzą jak tam do niego zajadę
Opublikowano 3 Lipca 201313 l Autor Tomasz, co do przewodów to w weekend coś będę wiedział. Podmianę będę robił w sobotę z rańca..........zobaczę co wyjdzie...............niech tylko linki mi nie braknie to już się kurna cieszę ---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ---------- Jemu też :polew: kuźwa , :kox: by się działo:polew::polew::polew: ---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ---------- nie no ....spoko ziom.............nie można powiedzieć...............parówa jest ale spoko :grin:....nie wiem ,czy go ostatnimi czasy widziałeś ?? mam gdzieś jakieś foto z przed jakiegoś tygodnia może..... składaliśmy jakiś fotel ..................................jak widać na obrazku.......niesamowicie był na tym skupiony ................... albo na tym co było na stoliku :grin:....już mu się gęba cieszyła na samą myśl..... ta parówa tak się wczuła w rolę majstra ,że szyną od fotela pierdyknął se w nogę lało się jak z zarzynanej świni...........:decayed::decayed: aby nie wdało się zakażenie ....................... wypił od razu pozostałe browary :polew::polew::polew:
Opublikowano 3 Lipca 201313 l cie ...uj... co za knur... zbieraj sie z tematem bo w poniedziałek zamawiam przewody w oplocie to i dla Ciebie zamówie, moze i mnie najdzie w sobote wena twórcza to wrzuce 330/22 mm na tył a to że mi sie nie chce to inna sprawa :sick3::sick3:, będzie pogoda to ide na plażę, wale to w ryj ---------- Post dopisany at 23:24 ---------- Poprzedni post napisany at 23:23 ---------- :polew::polew::polew::polew::polew: teraz dopiero zauwazyłem... kto Siemianowi kaszjo zayebał ??????
Opublikowano 3 Lipca 201313 l no co za durna parowa....wrzucić moją fotke w stroju roboczym z piwkiem w ręce... no cóż Kasia będzie musiała się dowiedzieć że jednak jak jezdziłes sobie z Pepożem po Polsce odwiedzać znajomych bo ci się nudziło to nie jechałeś ze mną po auto bo nie wypadało Ci odmówić... :decayed::decayed: dostaniesz taki wpied... że jeszcze bardziej spuchniesz :decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 23:29 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ---------- ładne te heble mozesz mieć takie same wystarczy jedno PW do mnie
Opublikowano 3 Lipca 201313 l :polew::polew::polew::polew::polew: teraz dopiero zauwazyłem... kto Siemianowi kaszjo zayebał ?????? trzeba było sprzedać... Ciężkie czasy a Artur rozpędził się z modami... :grin: