Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AKE] Avant w Q... Nogaro Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
mi tam starczy to co będzie :wink:.....

---------- Post dopisany at 12:03 ---------- Poprzedni post napisany at 11:59 ----------

a i upierdliwy sąsiad nie będzie się doszukiwał tarczo-bębnów z tyłu :grin:

:grin::grin::grin: Jestem pewien że ty na tych heblach zawsze wyhamujesz przed przeszkodą ,tylko już współczuje temu co za tobą pojedzie :decayed: ten dopiero się będzie pocił żeby ci d*py nie rozwalić :doh::grin::grin:

A znasz takiego co za nim nadąży :decayed:

znam wielu :wink:

---------- Post dopisany at 12:35 ---------- Poprzedni post napisany at 12:34 ----------

uchwyty takowe są do dostania na allegro...uchwyt jest mocowany w konsoli,jak wyciągniesz radio to na 2 śrubach 8'kach chyba:wink:

---------- Post dopisany at 12:36 ---------- Poprzedni post napisany at 12:35 ----------

mi tam starczy to co będzie :wink:.....

---------- Post dopisany at 12:03 ---------- Poprzedni post napisany at 11:59 ----------

a i upierdliwy sąsiad nie będzie się doszukiwał tarczo-bębnów z tyłu :grin:

:grin::grin::grin: Jestem pewien że ty na tych heblach zawsze wyhamujesz przed przeszkodą ,tylko już współczuje temu co za tobą pojedzie :decayed: ten dopiero się będzie pocił żeby ci d*py nie rozwalić :doh::grin::grin:

A znasz takiego co za nim nadąży :decayed:

Własnie :polew::polew::polew: w DE nie dał nikomu szans dać się wyprzedzić :facepalm::grin: normalny czubek za kierownicą :facepalm::grin::grin::decayed:

zero finezji u tamtejszych kierowców :facepalm:

:decayed:

Opublikowano

Kupowałeś go na allegro może jakaś podpowiedz jak znaleźć taki ?

Opublikowano
  • Autor

dostałem w gratisie jak kupowałem hebla............:decayed:...............................zamontowany był :wink:

Opublikowano
:slina: ładne te heble
Opublikowano
:notworthy::decayed::hi:

---------- Post dopisany 03-07-2013 at 11:07 ---------- Poprzedni post napisany 25-06-2013 at 10:53 ----------

wczoraj wpadł do bagażnika:decayed: (dzięki siemian :wink:) komplecik do zmiany tyłu.....

http://img42.imageshack.us/img42/7311/2rx5.jpg

i małe porównanie z małą :wink: gaśnicą samochodową :decayed:

http://img6.imageshack.us/img6/4936/qhsp.jpg

w sobotę przymiarka :banan::decayed:

To te z zalanego garażu Siemiana ????? :grin:

Opublikowano
  • Autor

Nie wspominał.....czekaj...zadzwonie do niego ponegocjuje cene :decayed:

Opublikowano

Bo ostatnio dostalem od niego jakies i nie moglem oderwac od nich zaciskow z klockami :grin:

Opublikowano
  • Autor

Tyś miał dostawę z darów dla powodzian :polew:

Opublikowano

Nie.... pies je zeżarł a potem zwrócił... :polew:

Opublikowano
  • Autor

pytanie ,który ....bo ma 2 :grin:

Opublikowano

Ten ktorego dzisiaj zyebal bo za głośno szczekał :grin:

Opublikowano
  • Autor

tego to ja Ci nie powiem ,który to był :wink:.....mnie oba wku..iają bo gryzą jak tam do niego zajadę :facepalm::decayed:

Opublikowano

Kup gaz pieprzowy i prysnij im w ryje, efekt murowany :decayed:

Opublikowano
  • Autor

....już widzę minę siemiana :polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Jemu też :polew::polew::polew:

Opublikowano
  • Autor

Tomasz, co do przewodów to w weekend coś będę wiedział.

Podmianę będę robił w sobotę z rańca......:wink:....zobaczę co wyjdzie.......:whistling:........niech tylko linki mi nie braknie to już się kurna cieszę :decayed:

---------- Post dopisany at 22:47 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ----------

Jemu też :polew::polew::polew:

kuźwa , :kox::kox::kox: by się działo:polew::polew::polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ----------

nie no ....spoko ziom.............nie można powiedzieć.......:wink:........parówa jest ale spoko :grin::grin:....nie wiem ,czy go ostatnimi czasy widziałeś ??

mam gdzieś jakieś foto z przed jakiegoś tygodnia może.....

8lk0.jpg

:decayed:

składaliśmy jakiś fotel ...............:whistling:...................jak widać na obrazku.......niesamowicie był na tym skupiony :polew:

...................

albo na tym co było na stoliku :grin::grin:....już mu się gęba cieszyła

c24w.jpg

na samą myśl.....:wink::grin:

ta parówa tak się wczuła w rolę majstra ,że szyną od fotela pierdyknął se w nogę :facepalm:

etvk.jpg

:facepalm: lało się jak z zarzynanej świni...........:whistling::decayed::decayed::decayed::decayed:

aby nie wdało się zakażenie :slina::kox:....................... wypił od razu pozostałe browary :doh:

:polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

cie ...uj... co za knur... :facepalm:

zbieraj sie z tematem bo w poniedziałek zamawiam przewody w oplocie

to i dla Ciebie zamówie, moze i mnie najdzie w sobote wena twórcza to wrzuce 330/22 mm na tył :whistling:

a to że mi sie nie chce to inna sprawa :sick3::sick3::sick3::sick3:, będzie pogoda to ide na plażę, wale to w ryj :grin:

---------- Post dopisany at 23:24 ---------- Poprzedni post napisany at 23:23 ----------

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

teraz dopiero zauwazyłem... kto Siemianowi kaszjo zayebał ??????

Opublikowano

no co za durna parowa....wrzucić moją fotke w stroju roboczym z piwkiem w ręce...

no cóż Kasia będzie musiała się dowiedzieć że jednak jak jezdziłes sobie z Pepożem po Polsce odwiedzać znajomych bo ci się nudziło to nie jechałeś ze mną po auto bo nie wypadało Ci odmówić... :decayed::decayed::decayed::decayed:

dostaniesz taki wpied... że jeszcze bardziej spuchniesz :decayed::decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 23:29 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ----------

:slina: ładne te heble
mozesz mieć takie same wystarczy jedno PW do mnie :decayed::wink:
Opublikowano
:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Opublikowano

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

teraz dopiero zauwazyłem... kto Siemianowi kaszjo zayebał ??????

trzeba było sprzedać... Ciężkie czasy a Artur rozpędził się z modami... :grin::grin::grin: