Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AKE] Avant w Q... Nogaro Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Artur nie ma łatwego życia z tym autkiem... wczoraj się żalił że jak ostatnio zatrzymał się pod blokiem i zostawił na sekundke uchyloną szybe to ktoś mu pełno papierów do auta powrzucał... ale udało nam się ustalić dlaczego: :decayed:

http://www.gazetapodatnika.pl/media/Image/img/pojemniki_segr.jpg

:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

btw

Maro daj mi proszę chociaż by na pw nazwę tego antybiotyku co bierzesz .......

......ja też tak chcę mieć :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

no proszę nawet Avant'urnik z SJZ się pokazał :decayed: dobry furman jeździ i nawet hamuje :wink:

Opublikowano
  • Autor
:decayed::hi:....dzięki Krzychu
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

spy foto z autka artura... Tak spodobał mu się RNS żę postanowił zamontować więcej elektronicznych gadżetów:decayed::decayed::decayed:

z7094744X.jpg

Opublikowano

Ktory to "powrot do przeszlosci" ???????

Opublikowano
  • Autor

siemianek :polew:

Opublikowano
spy foto z autka artura... Tak spodobał mu się RNS żę postanowił zamontować więcej elektronicznych gadżetów:decayed::decayed::decayed:

http://bi.gazeta.pl/im/4/7094/z7094744X.jpg

:thumbup1::polew::polew:

Opublikowano

Artur słyszę i widze że coraz wiecej a4 z wycieraczkami od paska, hehe, wreszcie wyglądają i wycierają,.:wink:

Opublikowano
  • Autor

no i dobrze :wink: ......ktoś to musiał zacząć :whistling::decayed::decayed:....pamiętasz numer swojej "odmy" szykuje mi się wymiana :kwasny:....ehhh dłubania przy tym w ciort :doh:

Opublikowano
no i dobrze :wink: ......ktoś to musiał zacząć :whistling::decayed::decayed:....pamiętasz numer swojej "odmy" szykuje mi się wymiana :kwasny:....ehhh dłubania przy tym w ciort :doh:

chyba ten

059 103 464b

p.s. wymiana to sama przyjemnośc, pomysl że jak już masz nową, to ostatnia,.

---------- Post dopisany at 10:44 ---------- Poprzedni post napisany at 10:43 ----------

filtr odma separator Audi A4 A6 A8 VW 2,5 TDI ORYG (3336912777) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

:notworthy::decayed::hi:

---------- Post dopisany 03-07-2013 at 11:07 ---------- Poprzedni post napisany 25-06-2013 at 10:53 ----------

wczoraj wpadł do bagażnika:decayed: (dzięki siemian :wink:) komplecik do zmiany tyłu.....

2rx5.jpg

i małe porównanie z małą :wink: gaśnicą samochodową :decayed:

qhsp.jpg

w sobotę przymiarka :banan::decayed:

Opublikowano
  • Autor

:yeee: tak :wink:

---------- Post dopisany at 11:16 ---------- Poprzedni post napisany at 11:12 ----------

w końcu to powinno jakoś hamować :cheesy:

Opublikowano
:notworthy::decayed::hi:

---------- Post dopisany 03-07-2013 at 11:07 ---------- Poprzedni post napisany 25-06-2013 at 10:53 ----------

wczoraj wpadł do bagażnika:decayed: (dzięki siemian :wink:) komplecik do zmiany tyłu.....

http://img42.imageshack.us/img42/7311/2rx5.jpg

i małe porównanie z małą :wink: gaśnicą samochodową :decayed:

http://img6.imageshack.us/img6/4936/qhsp.jpg

w sobotę przymiarka :banan::decayed:

Wariat :decayed: robicie zawody z siemianym który większe heble wsadzi :grin::grin:

Opublikowano
  • Autor

mi tam starczy to co będzie :wink:.....

---------- Post dopisany at 12:03 ---------- Poprzedni post napisany at 11:59 ----------

a i upierdliwy sąsiad nie będzie się doszukiwał tarczo-bębnów z tyłu :grin:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 12:03 ---------- Poprzedni post napisany at 11:59 ----------

:grin::grin::grin: Jestem pewien że ty na tych heblach zawsze wyhamujesz przed przeszkodą ,tylko już współczuje temu co za tobą pojedzie :decayed: ten dopiero się będzie pocił żeby ci d*py nie rozwalić :doh::grin::grin:

Opublikowano
  • Autor

życie :decayed:

Opublikowano

:grin::grin::grin: Jestem pewien że ty na tych heblach zawsze wyhamujesz przed przeszkodą ,tylko już współczuje temu co za tobą pojedzie :decayed: ten dopiero się będzie pocił żeby ci d*py nie rozwalić :doh::grin::grin:

A znasz takiego co za nim nadąży :decayed:

Opublikowano

A znasz takiego co za nim nadąży :decayed:

Własnie :polew::polew::polew: w DE nie dał nikomu szans dać się wyprzedzić :facepalm::grin: normalny czubek za kierownicą :facepalm::grin::grin::decayed:

Opublikowano

Super autko na tych felgach prezentuje się znakomicie dobry wybór :good:

Ten uchwyt na telefon masz ori, czy dostane taki na allegro, jak on jest zamontowany ?