Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AKE] Avant w Q... Nogaro Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:slina: .....piękne..... ale....... jeśli cokolwiek z tyłem jeszcze zrobię to przy okazji przegwintuję mocowania w zwrotnicach :wink:

Edit....

ale to moooooże.....temat na lato :wink:

Opublikowano

A co Ty chcesz tam gwintowac ?

Opublikowano

10>12

Opublikowano

no to wiercic a nie gwintowac :grin:

jak chcesz to mam jeden wolny kpl jarzm 330 mm :decayed:

Opublikowano

Na lato ;) będę kompletowal :decayed:

Opublikowano

Do lata to tego cztery razy nie bedzie :grin:

Opublikowano

trza kurz odgarnąć :grin: ....z ciekawostek to erenes :decayed: dostał nowe mapki 2014 po choinkę ,a ja .......:whistling: dziś dopiero mu płytkę zapodałem :wink:

dzięki H4mm3R'ek :hi:

---------- Post dopisany at 18:50 ---------- Poprzedni post napisany at 18:45 ----------

a i tak żeby nie było ,że tylko tyle to na Mikołaja...:polew::polew::polew: ....zapomniałem pisać....wpadł nowszy napęd z laserem bo stary już był trochu wysłużony :wink:

dzięki siemian'ek :hi:

Opublikowano

Działaj coś w temacie , a się nie opierdalaj :decayed: heble byś zmienił ,bo to co masz na aucie to już fioletowe są :facepalm::wink:

Opublikowano
trza kurz odgarnąć :grin: ....z ciekawostek to erenes :decayed: dostał nowe mapki 2014 po choinkę ,a ja .......:whistling: dziś dopiero mu płytkę zapodałem :wink:

dzięki H4mm3R'ek :hi:

---------- Post dopisany at 18:50 ---------- Poprzedni post napisany at 18:45 ----------

a i tak żeby nie było ,że tylko tyle to na Mikołaja...:polew::polew::polew: ....zapomniałem pisać....wpadł nowszy napęd z laserem bo stary już był trochu wysłużony :wink:

dzięki siemian'ek :hi:

noooo, masz szczęscie :decayed:

Opublikowano

:decayed:

przyszło mi do głowy ,że sms może przyjść :grin:

---------- Post dopisany at 12:05 ---------- Poprzedni post napisany at 12:02 ----------

Działaj coś w temacie , a się nie opierdalaj :decayed: heble byś zmienił ,bo to co masz na aucie to już fioletowe są :facepalm::wink:

przed sprzedażą zmienię :kox::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

nie mogłem się powstrzymać :grin::doh::thumbdown:..........wczoraj wieczorem u Hammera się dowiedziałem.... :facepalm::grin::polew:

Ciebie nikt nie przebije

Opublikowano

W o czym sie dowiedziałeś ?

A propos Art kupiłem sobie nowe wycieraczki, Valeo....

Opublikowano
W o czym sie dowiedziałeś ?

A propos Art kupiłem sobie nowe wycieraczki, Valeo....

Kumpel sprzedaje b8 ...i powymienial wszystkie płyny ,filtry by kupiec miał faktycznie autko bez wkładu na dzień dobry....btw...nie znasz kogoś kto przytuli czarnego avanta b8 ?

wysłane z one v

---------- Post dopisany at 15:14 ---------- Poprzedni post napisany at 15:12 ----------

Ten model paska b5 fl ?

wysłane z one v

---------- Post dopisany at 15:14 ---------- Poprzedni post napisany at 15:14 ----------

Wycieraczki ?

wysłane z one v

Opublikowano

Kupilem Valeo aero czy cos takiego.

Dałem 66zł za kpl.

Opublikowano

Wrzuc fote...;)

wysłane z one v

Opublikowano

Widzę ze ostro modzicie panowie... :decayed:

Opublikowano
Wrzuc fote...;)

wysłane z one v

20140110_213011.jpg

Opublikowano

Jak za 66 zeta to dobry zakup, tzn tanio :decayed:

Ja coś koło stówki dałem :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

Tak, pasują p&p pod zwykłe mocowania

Opublikowano

w poprzedniej padlinie miałem takie cuś ....ze 2 m-ce ok ,a potem człowiek chodził kw..wiony ,że nie zbierają już jak trzeba...ale to było w 2006.... i kosztowały ze 3 razy drożej :doh: