kudalty66 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 opoowiadaj jak jest teraz, jak pali na tej pompie, jak ogarnąłes tą przepływkę??? wariat jesteś Artur,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Jest przyzwoicie Pali dobrze...kolo 9 ale lata po obrotach Teoretycznie ta przepływka powinna zostać do końca w tym aucie . W czwartek hamownia...zobaczymy co będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 W czwartek hamownia...zobaczymy co będzie wyjdzie jedyny słuszny wynik. 100 km:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 na głowicę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) W czwartek hamownia...zobaczymy co będziewyjdzie jedyny słuszny wynik. 100 km:DTo przez to tak zapierdziela...a ja się zastanawiałem ,czy paliwo jakieś w końcu nie ochrzczone zatankowałem ,czy schudłem ,czy jak :-PDo kompletu i osłona w końcu zawitała . Edytowane 10 Czerwca 2015 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Artur...głupota... Teraz wycieków nie będziesz widział... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Cycu ...właśnie teraz ściągam i widzę ,że obrzygany ,czy suchy ....bez jednego śrubokręta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 nagraj jak to lata do setki i 100-200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 100-200 ?? można tak długie filmiki tu wklejać ?? No to chwila prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Ooo, wklej wynik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Tragedii nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Po wsi jeździć to masz dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Który z chłopaków upalał ? Prawie katalogowe wartości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Nie było mnie przy tym ...nie wiem komu gęba się cieszyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1985 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Jest moc :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Grunt ,że okokice serii ma Jako ,że dawno nic się w sztruclu nie zmieniało ....to wpadł nowszy rns z 2010 r Thx siemian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 ...co tam Panie Kolego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba84 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Pozdrowienia z Nowej Soli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Cosik w temacie już może Max'owi ten gość dał znać ? Pozdrowienia z Nowej Soli a podziękował ...przekaż Ekipie również ode mnie Edytowane 17 Czerwca 2015 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi