kuba84 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Jest zawalony robotą ale ogarnie temat Przekaże pozdrowienia http://a4-klub.pl/index.php?/topic/323637-25-tdi-quattro-problem-z-automatem/#entry4532180 Artur kolega szuka fachowej i rzeczowej odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudalty66 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Artur troche niuta mało, ciekawe czy to przez turbawke, czy coolery,. ale ogólnie jakos to teraz jedzie hehe,. ciesze się że taki dawca sie trafił, rzadkość, długo szukałem , drugi dopiero sie nadawał, ale pierwszego do kupy trzebabyło poskładać, hehe czym różni się nowszy rns??? ciekawe co poradzisz koledze z automatem, czy manuala??? porównujac wykres twój i mój po chipie twój max moc na:4040 mój na 3918 moment twój 2910 mój 2570 , 382 niuty,. ale i tak jak na serię jest ok, ładne proste kreski, i własnie tu jest zaleta 180tki bo niuty nie spadają, do 4 tys masz cały czas ponad 300 niiutów,. ja na 4 tys mam 325, ale może to też kwestia hamowni, u mnie ori 150 tka miałą 155,.ale dawno temu i prawie 200 tys temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Artur troche niuta mało, ciekawe czy to przez turbawke, czy coolery,. ale ogólnie jakos to teraz jedzie hehe,. ciesze się że taki dawca sie trafił, rzadkość, długo szukałem , drugi dopiero sie nadawał, ale pierwszego do kupy trzebabyło poskładać, hehe czym różni się nowszy rns??? ciekawe co poradzisz koledze z automatem, czy manuala??? [emoji14] porównujac wykres twój i mój po chipie twój max moc na:4040 mój na 3918 moment twój 2910 mój 2570 , 382 niuty,. ale i tak jak na serię jest ok, ładne proste kreski, i własnie tu jest zaleta 180tki bo niuty nie spadają, do 4 tys masz cały czas ponad 300 niiutów,. ja na 4 tys mam 325, ale może to też kwestia hamowni, u mnie ori 150 tka miałą 155,.ale dawno temu i prawie 200 tys temu [emoji14] 1 ) pewnie turbo już słabsze 2 ) nie wiem...ceną ?? w końcu to 8 lat różnicy 3 ) cóż mogłem poradzić poznawszy Ekipę z Nowej 4 ) jak już tu jeden człek napisał ...po wsi to mam dobre Jeszcze na dniach hebelki przód do zmiany, wymiana "projektorów" w bixach , może dokładka z pdc ,jakaś korekta lakieru i nie dotykam przez 5 lat PS . Po dzisiejszej ,wieczornej przejażdżce przez kobiórskie lasy z siemianem dochodzę do wniosku ,że noktowizor bym założył...co zwierzyny było na i przy drodze...masakra Edytowane 17 Czerwca 2015 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudalty66 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 nie ruszam przez 5 lat... do czasu aż się coś fajnego nie trafi,. do czasu aż coś sie nie wysra do czasu dzwona... "P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) aaa zapomniałem .....kiera w bagaju czeka na zmianę Edytowane 18 Czerwca 2015 przez Arturoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek1985 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Poka poka która kiere w końcu zakładasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Nie ruszasz przez 5 lat? Tak sobie tłumacz... przy 2.5 to możliwe? :-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Możliwe możliwe ...wałki to przecież element eksploatacyjny ...jak klocek ,czy tarcza... jeśli mowa ... ...dobra jeszcze tylko zawartość tej paczki na auto i koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Wcześniej je pomaluj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 To ma jeżdzić ,szkoda kasy ....po wsi będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Artur tyś jest pozytywnie ebniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudalty66 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 fajne amory, , tarczki tez zacne, a ze speżynami co znów robisz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 idzie koza do góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 I jak siadła koza trochę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 jeszcze w kartonie graty Dziękówa siemian Jeszcze gumi i po urlopie wracamy na 18" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 jeszcze w kartonie graty Dziękówa siemian Jeszcze gumi i po urlopie wracamy na 18" :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: .................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 czegoś się paciuloku spodziewał ???? siemian 2 razy do dnia się odgrażał ,że jak zostanę na 17" to przestanie być kolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 ...Ty masz kolegów ...szczerze...czekałem jak długo wytrzymasz?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 jest różnica w prowadzeniu...lata teraz po łukach jak wsza jakaś ....musiałem...przyczyny techniczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi