adik1983 Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 witam koledzy mam pytanko mam problem mam gdzies wysciek ze zbiorniczak sprywskiwacza auto posiada ksenony moje pytanie czy jak sciagne lampe do bede mial lepszy dostep do zbiorniczka czy to nie ma sensu zeby zobaczyc gdzie bedzie wyciek co radzilibyscie zrobic czy moze dostac sie od nadkola sciagnac je czy uchylic
edekxp Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 Miałem podobnie, płyn uciekał przez prawy spryskiwacz xenona. Rozebrałem go na cześci uszczelniłem i działa Jak ściągniesz lampę to dostaniesz się do zbiorniczka. Nie widać po autem gdzie kapie? Tapatalk
wilku213 Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 pewnie uszczelką od pompki sprysk. Ja zdejmowałem koło i odchylałem nadkole
Fido Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 ziobnieczek, zbiorniczak Czytaj trochę to co piszesz. Lepszy dostęp będzie od nadkola ale lampę też możesz ściągnąć. Jak chcesz mieć trudniej to odchyl nadkole, jak łatwiej to zdemontuj.
Rekomendowane odpowiedzi