Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowe opony. JAKIE??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry wszystkim chce kupic nowe opony w cenie do 300 zł sztuka. Moją uwage zwróciło dwie opony. Barum bravuris 2 i Wanli S1088. Rozmiar jaki mnie interesuje to 205 lub 215/50/17. Ma ktos jakies sugestie, uwagi która lepsza a moze jeszcze innego producenta polecacie. Pozdro

Opublikowano

Ja zakupilem Nokian H i jestem zadowlony :) dalem za nie 1100 z przesylka :) Oponki dobrze odprowadzja wode , dobrze sie jezdzi :) A czy sa glosne ? nie wiem, zalezy na jakim asfalcie, jak dobry to cisza, jak ten taki chropowaty, to je slychac, ale na takim to kazde bedzie slychac :) Mam je juz ponad rok i dalej jak nowe wygladaja :) Tylko ze ja mam zas 205/55 R16, a nie R17 jak Ty wiec cena moze byc wyzsza.

Opublikowano

uniroyal rain ekspert, albo vredestein

Opublikowano

Odpuść sobie chinczyki jak masz taką możliwość. W tej cenie można próbować znaleźć coś lepszego.

Koledzy dobrze proponują a w każdym razie są to ciekawe opcje.

Nokian, vredestein, barum też jest ok.

Ja w tym sezonie kupiłem hankooki i jak narazie ok. Według ulotki właśnie hankook obecnie idzie w wielu firmach na pierwszy montaż.

Jednak mój typ z tego co wymienili koledzy to chyba uniroyal.

Parę wcześniej miałem Pirelli Cinturato i jak dla mnie przereklamowane. Strasznie szybko się zuzyly.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Bierz barumy 205/50 jest to dosyć dobra czeska opona, a nie jakiś tam chińczyk. Sam chciałem takie kupić ale znalazłem używane. Wanli to szajs szybko się zużywają i są dosyć głośne.

Opublikowano

Miesiac temu kupilem barum R17 dla barciaka i jest bardzo zadowolony , kupywalem u Hugo , 270 zl sztuka . Napisz do Hugo on Ci zrobi wycene !!!

Opublikowano
  • Autor

Podziekował Pany. Więc beda barumki.Jutro musze zakupić i założyć. Bo w nocy do wroga jade.

Opublikowano

Rozwazales Dunlop sport max? Da sie kupic w okolicach 300 pln za sztuke

Opublikowano

Te Wanli S1088 omijaj szerokim łukiem z naciskiem na bardzo szeroki. Ja ma na jednej osi auto pracuje jak śmigłowiec z kawalerii powietrznej ale takie kupiłem bieżnik piękny i tylko piekny. Czekam na kasę i kupuję w czerwcu Klebery hp3 oczywiście mówimy o 205/55/16. Dwie Kleberki już kupiłem w kwietniu na oponeo i teraz czas na następne. O Barumach słyszałem dobre opinie ja mam zimówki 15 właśnie Barumy i chwale je.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja ostatnio zakupiłem Komplet takich ACHILLES ATR SPORT 225/45r17 94W i wszystko jest z nimi OK. nie są głośnie jazda jest na nich przyjemna:wink: a cena około 916zł z wysyłką zapłaciłem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Rozwazales Dunlop sport max? Da sie kupic w okolicach 300 pln za sztuke

mam takie oponki tylko, że 18stki. Jeżeli cena waha się o 30zł od opony to daruj sobie barumy :) Weź pod uwage jeszcze firme Falken :)