Skocz do zawartości
IGNOROWANY

przeciemnianie szyb cena?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. chce niedlugo przeciemnic szyby w moim audi avant. do przeciemnienia 7 szybek (tylna, dwie tylne małe, i 4 boczne) ile musze liczyc za ta przyjemnosc $? z gory dzieki.

Opublikowano

Ja w Gorzowie wlkp. Przyciemniałem kilka dni temu płaciłem za tył 430zł

Opublikowano

450 zł za 7 szyb folia armolite

Opublikowano
tyl czyli za 5 szybek tak? bez przednich bocznych?

Tak sam tył 5 szyb

Opublikowano

400-450 plnów komplet Poznań Naramowice przy większej ilości aut dla Klubu zniżki

Opublikowano

Naramowice? mogł byś mi powiedziej dokladniej gdzie to jest? bo dowiedzialem sie ze w firmie Jur Pol tez przeciemniaja, na rondzie obornickim.

Opublikowano

W wawie 650zl za 7 szybek

wysłane z HTC za pomocą Tapatalk

Opublikowano
Naramowice? mogł byś mi powiedziej dokladniej gdzie to jest? bo dowiedzialem sie ze w firmie Jur Pol tez przeciemniaja, na rondzie obornickim.

nie pamietam teraz ulicy masz numer do gostka i pytaj Piotr tel. 603 137 769

---------- Post dopisany at 19:21 ---------- Poprzedni post napisany at 19:16 ----------

wpisałem w google nr tel i wyszło Poznań ul. Dzięgielowa 5 ;))

Opublikowano

wszystko zależy jaka folia. u mnie na wiosce 500zł , dożywotnia gwarancja na robotę :naughty:

Opublikowano

podobno gośćiu w Nowej Soli przyciemnia dobrze i tanio szyby,cena 50 zł za szybkę ,musisz poszukac w necie

Opublikowano

Nowa Sol, to troche daleko... ale panowie dzieki za informacje. juz mi znajomy znalazl osobe ktora mi przyciemni szybki, w przyszlym tygodni...:wink:

---------- Post dopisany 26-06-2013 at 09:06 ---------- Poprzedni post napisany 11-06-2013 at 18:51 ----------

szybki juz przeciemninee. :wink: tylne na maxa ciemne, a dwie przednie troche jasniejsze... za ta przyjemnosc dalem 420$

Opublikowano

Ja za 5 szybek usłyszałem 400zł

Opublikowano

5szyb 400pln, folia 3m, 2lata gwarancji.

Opublikowano
Nowa Sol, to troche daleko... ale panowie dzieki za informacje. juz mi znajomy znalazl osobe ktora mi przyciemni szybki, w przyszlym tygodni...:wink:

---------- Post dopisany 26-06-2013 at 09:06 ---------- Poprzedni post napisany 11-06-2013 at 18:51 ----------

szybki juz przeciemninee. :wink: tylne na maxa ciemne, a dwie przednie troche jasniejsze... za ta przyjemnosc dalem 420$

7 szyb za 420zł ? Nie chciałbym chyba tego widzieć na żywo... no chyba, że jakaś folia tania za 10zł to ok :)

Opublikowano

ello wydaje mi sie 6 7 stuwek:wink:

Opublikowano
No to bogato, bo ja myślałem że maksymalnie 500.

jakąś tanią folią zrobią Ci za nawet 420 tak jak koledze wyżej, tylko pytanie czy jest sens zaoszczędzać 200zł a później robić to jeszcze raz...