belt1991 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Cześć powiedzcie mi o co chodzi załozylem storzek K&N odpowiedni do mojej Ady i w momencie kiedy juz zaczyna sie ten moment ze swiatel kiedy krece go ile wlezie okazuje sie ze przy 4-5 tysiacach go na ulamek sekundy przytyka i kreci dalej. Druga sprawa to od kiedy mam storzek to zdarza sie ze jak przelece w trybie "sport":wink: przez gdansk i wkoncu mu odpuszcze zwalnia na biegu jakis czas i dam do deski to czasami ale bardzo rzadko strzeli jest w stanie ktos mi pomoc z tym ?
ja74687 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 a przed założeniem nie miałeś nic takiego ??
belt1991 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 nic wlasnie sie nie dzialo podobnego wykluczylem juz wszystkie mozliwosci lewego powietrza vag nic nie wykazuje strzal odbywa sie jak by juz w kolektorze a nie chce usunac tego storzka bo nie powtarzalny dzwiek ze zwyklego wydechu a nie styl honda i mniej pali ; D
ja74687 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 zobacz wskazania przepływki możliwe że to ona szaleje bo ma lżej z powietrzem
belt1991 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 okey dzieki jesli dalej do niczego nie dojde to napewno bede tu pisal o tym ; D
damian111 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Też tak miałem na wkładce K&N łapał błąd zbyt ubogiej mieszanki coś takiego nie pamiętam nr błędu:facepalm: ale silnik potem jakby muła łapał. Jak skasowałem błąd to latał normalnie a potem znowu i założyłem założyłem zwykły i jest normalnie bez błędu co to może byććć???
Rekomendowane odpowiedzi