east-import Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Witam Chciał bym wam pokazać moje A4 Nie jest jakieś na wypasie Szału nie ma ale się kula:naughty:Audi A4 B6 Avant Modelowo 2003 rWyposażenie;-5-cio biegowa skrzynia Tip Kodowanie 00011 Szybciej zbija biegi- Automatyczna klimatyzacja dwustrefowa- fotele Podgrzewane, elektryczna regulacja lędzwi Masaż- podgrzewane i elektryczne lusterka,- elektryczne szyby x4- Alufelgi 17'- pełny FIS,- 6x poduszek powietrznych,- podłokietnik x2- immobilizer,- domykanie szyb z kluczyka, Otwierana Klapa z Kluczyka- zawieszenie S-Line.- pakiet chrom-pakiet oświetlenieCo zrobione-Tył Boki Przyciemniane Kilka dni temu-Od wczoraj Stoi na Nowych Felach-Zawieszenie 1BV-Nowe Lampy Przód Led-Dekory wewnętrzne w Carbon-Radio 2 din Kenwood Navi duże 6cali Jest Już Nowe Android Nawigacja dvb-t Cam dvr i cam cofania http://allegro.pl/audi-a4-b6-gps-android-4-4-wifi-3g-dvr-dvb-t-cam-i5559662479.html-Dokładki w Kolor + Dokładka na dwie rurki-założone już Końcówki 90mmZdjęcia robione Tabletem Więc nie są za Ładne Kilka dni temu Zakupiłem do Nowych Felg także Nowe OponyNowe zawieszenie od Kolegi Flyer- 4x amortyzatory 1BE od 3.0TDI (więc najmocniejsze)- 4x sprężyny 1BV od 2.5TDi quattro avant- 2x sprężyny przód Koni niebieskie (auto stoi wtedy idealnie równo przód i tył)Założyłem na przód Niebieskie Koni sprężyny na tył Seryjne 1BVOceńcie czy dobrze siedziDzisiaj troszkę od rana się Pobawiłem I Radio 2 Din z Navi już na pokładzie. Do tego wpadły lampy Led Przód Także dzisiaj zamontowałem Edytowane 12 Grudnia 2015 przez east-import
gies0 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 graty zakupu : Thumbup1: a gdzie lista planów co do modów ?? jakość zdj. rzeczywiście nie powala pozdro
Animal Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Widze, że kolega z lubuskiego tak jak ja szerokości i bezawaryjności
amaradaar Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Cie parasol otwierana klapa na sprężynach?? elektryczne lędźwie to nie masażer bezawaryjności
andr3i Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 troszke ta fela mi nie lezy no ale to kwestia gustu:wink: plany modow napewno sie jakies pojawia to tylko kwiestia czasu bedzie jak w wiekszosci przypadkow tutaj na forum masazer :kox: dobre
east-import Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2013 Plany są w Pierwszej kolejności Chcę ją obniżyć ze 20-30mm Zamierzam także tunel środkowy okleić Folią 3D Na dniach zmieniam oświetlenie wnętrza na żarówki Led Co do Fel mi się podobają Ładniej będzie jak auto przy7siądzie trochę ---------- Post dopisany 13-06-2013 at 19:08 ---------- Poprzedni post napisany 06-06-2013 at 13:46 ---------- Kilka dni temu Zakupiłem do Nowych Felg także Nowe Opony Podaje także wlepkę z Kodami wyposażenia Kody wyposażenia ť Audi Klub Polska
zadra Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Ładna, powodzenia w modach i zagłębianiu się w Audimanii
east-import Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2013 Po wymianie zawieszenia na 1BE i sprężyny 1BV
Flyer Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Jak wrazenia z jazdy? Tył coś Ci mało usiadł... albo nierówne podłoże, hmmm...
east-import Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2013 Jezdzi się dobrze:wink:. No właśnie tył mało siadł . Niby ma się jeszcze ułożyć zobaczę za parę dni czy przysiądzie
Flyer Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Jezdzi się dobrze:wink:. No właśnie tył mało siadł . Niby ma się jeszcze ułożyć zobaczę za parę dni czy przysiądzie dziwne to, bo przecież mamy dokładnie takie same auta (B6 2,5TDi Q Avant), więc musi usiąść. mam nadzieję, że ten kto to wkładał nie wsadził przypadkiem złych sprężyn na tył... albo zostawił stare, bo to nie do wiary, że stoi tak wysoko
east-import Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2013 Komplet starych gratów dostałem z powrotem Więc raczej starych sprężyn nie zostawił Ale jest wysoko z tyły Niby ma się ułożyć wtedy zejdzie Tak mamy to same Q 2.5 avant U ciebie widać że tył leżał u mnie przód leży tył nie bardzo równo z przodem jest . ---------- Post dopisany 27-06-2013 at 09:22 ---------- Poprzedni post napisany 26-06-2013 at 17:12 ---------- No i wyszło że moje sprężyny z 1BA zostawili stare. Bo niby na sprężynie niebieski zielony stało wyżej i że niby sprężyny były równej długości dziwne ---------- Post dopisany at 09:35 ---------- Poprzedni post napisany at 09:22 ---------- Mechanik twierdzi że wina jakiś gum w sprężynach że także powinny być od sprężyn z 1BV A w zestawie dostałem tylko jedną . Czy może naciągnął mnie na wymianie i nie chciało mu się zmieniać sprężyn z tyłu
Arturoo Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 ...kodowanie 00011 Szybciej zbija biegi....... skrzynia przy tym nie dostaje za bardzo ??? cały czas jeździć na takim secie zrobi jej na pewno "dobrze" ?????? skąd masz taki temat....rozmawiałeś z kimś kto tym jeździ na codzień.....od dłuższego czasu....rok /dwa ??40-80k km
east-import Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2013 Jeżdżę od dawna na tym kodowaniu skrzyni Spalanie jest minimalnie mniejsze bo biegi zmienia przy 1800 a nie tak jak w standardzie ponad 2000 tyś obrotów.
zagma Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Witam. Ciekawie w tym modelu (avant) wygląda tył z nakładką S-line od 1.8T. Mam taką nową na sprzedaż. Możemy się dogadać.
east-import Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2013 Myślałem nad tym Dwie rurki fajnie wyglądają jak je widać . Moje są schowane Jaka cena cię interesuje za dokładkę
zagma Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 W mojej tył tak wygląda, a pod spodem wymieniona nakładka. Uważam, że fajnie wyglądają owalne końcówki wydechu. Ostatnio też zrobiłem tanio - przód i środek z B7 na S-line. a wydech jak schowany to trzeba wyciągnąć Pozdrawiam
east-import Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2013 A dokładka od sedana pasuje do kombi ?
Rekomendowane odpowiedzi