Iverson Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 sprzedaj to padło i kup 110ps hyhyhy ładnie Sokół czekam na więcej...
sokolnh Opublikowano 19 Października 2008 Autor Opublikowano 19 Października 2008 jako, że uzbierałem juz praktycznie wszystkie graty, powoli zaczynam rezac na pierwszy ogien poszło zawieszenie 1BE i wskaźniki na słupek, musze je jeszcze ładnie wykończyć i bedzie git za niedługo powinien pojawic sie zderzak od s-ki i fmic
rafalekx Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 no zaczęło się kiedy następny mod?
Sylvwester0000 Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 Gratuluje silnika..... . Tez tak chce....... . ogolnie mody jak najbardziej OK. Fele od rs6 i przod - czapki z głow
Reggi Opublikowano 20 Października 2008 Opublikowano 20 Października 2008 sokolnh Można liczyć na jakieś fotostory z instalacji budzików ?
sokolnh Opublikowano 20 Października 2008 Autor Opublikowano 20 Października 2008 no zaczęło się kiedy następny mod? jak tylko czasu troche wiecej znajde sokolnh Można liczyć na jakieś fotostory z instalacji budzików ? nie ma sprawy, jak tylko je ładnie wykończe to dam zdjecia z opisem co do felg od rs6 to miały być, ale stwierdziłem że wole jakiś ładniejszy i mniej spotykany wzór, ale tak ostatnio sie zastanawiam czy aby napewno pakować 18", już na tych 17" jak sobie zapitalam i wpadne w jakąś dziure to aż mnie ciarki przechodzą, chociaż wtedy by wygladał ... ehhh ORT / Flyer
Sylvwester0000 Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Autko mega....... Czekam na mody silnika......az mnie dreszcze przechodą. Co do felg, to nauczyłem sie już ze albo to wyglada,albo jedzie Mysle ze na 17 to jest taki kompromis, bo dobrze wyglada i dobrze jedzie. A na wiekszych to bedzie dobrze wygladac........ :gwizdanie: Z wygladu to draznia mnie te chlapacze , ale to juz sie czepiam, wiem ze duzo jeszcze tu zmienisz wiecz czekam na mody. Oby tak dalej.
PABLO Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Kamil fajnie leżą wskzaniki
Reggi Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 nie ma sprawy, jak tylko je ładnie wykończe to dam zdjecia z opisem Fajnie Jakie budziki zakładałeś ? Te których nie masz w standardzie + boost ? Co do fel ..jak nie chcesz zmieniać to maluj swoje avusy środek na czerń i czerowne oblamówki Lusterka , maska carbon .. :gwizdanie:
sokolnh Opublikowano 21 Października 2008 Autor Opublikowano 21 Października 2008 Jakie budziki zakładałeś ? Te których nie masz w standardzie + boost ? temp oleju i cisnienie doładowania z felgami jeszcze zobacze, narazie i tak zima idzie
hiena Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Jak dla mnie w słupku trochę za dużo tych liczników ;] Extra zdjęcia z dobra fura przy wykorzystaniu HDR Pozdrawiam.
Reggi Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Dużo nie dużo ważne , że przydatne są ..jest ich więcej bo kolega miał mało w wstandardzie :gwizdanie: Mi brakuje tylko boosta ..
hiena Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Dużo nie dużo ważne , że przydatne są ..jest ich więcej bo kolega miał mało w wstandardzie :gwizdanie: Mi brakuje tylko boosta .. Dla mnie lepiej jest jak nie zasłania nic słupka wolę czystą widoczność a wskaźniki zamontował bym po prostu gdzieś koło radia
sokolnh Opublikowano 22 Października 2008 Autor Opublikowano 22 Października 2008 tam tylko dwa wskaźniki są odbija sie od szyby w takim miejscu mam je założone że nie przeszkadzają Dużo nie dużo ważne , że przydatne są ..jest ich więcej bo kolega miał mało w wstandardzie :gwizdanie: Mi brakuje tylko boosta .. no nie miałem, 90-tki są niestety słabo wyposażane jak chcesz to mam obudowe na słupek na 1 zegar
topor Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 jakby ragga nie chcial, to moze ja bym sie pokucil na obudiwe:>
Reggi Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 jak chcesz to mam obudowe na słupek na 1 zegar :naughty hał macz ? To jest kubeczek na słupek czy da sie go przerezać na obudowe kieronicy ?
AdamsDH Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Furka naprawde wyczesana. Szczegolnie super wyglada na fotkach "podkreconych" w Twoim 1 poscie. Moglbys mi zdradzic co mieszales sze wyszlo takie troche "Sincity" ? Jako grafik bardzo-amator jeste berdzo ciekaw :-) Pozdrawiam
Sebo83 Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 super bryka w tdi-ku Musze na real ją obziorać
sokolnh Opublikowano 27 Października 2008 Autor Opublikowano 27 Października 2008 jak chcesz to mam obudowe na słupek na 1 zegar :naughty hał macz ? To jest kubeczek na słupek czy da sie go przerezać na obudowe kieronicy ? 20, na słupek, ale powinno dac rade go przerobic Furka naprawde wyczesana. Szczegolnie super wyglada na fotkach "podkreconych" w Twoim 1 poscie. Moglbys mi zdradzic co mieszales sze wyszlo takie troche "Sincity" ? Jako grafik bardzo-amator jeste berdzo ciekaw :-) Pozdrawiam http://pl.wikipedia.org/wiki/High_dynamic_range_imaging [br]Dopisany: 24 Październik 2008, 18:54_________________________________________________wstepna przymiarka :gwizdanie: niestety okazało się - zresztą tak myslałem - że zderzak jest na przedliftowe slizgi i musze poczekac az kumpel zdemontuje sobie swoj zderzak, da mi slizgi i załozy mój poliftowy jutro moze jak bedzie troche czasu to dopasuje fmica
Rekomendowane odpowiedzi