sgx Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Witam Wypatrzyłem sobie ostatnio coś takiego, NOWA GAŁKA MIESZEK AUDI A3 8L 01-03r SKÓRA S-LINE (3320946681) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. rocznik się nawet zgadza, niestety modeł już nie, gdzieś czytałem że da się naciągnąć tą z A3 po namoczeniu czy ktoś próbował tej sztuki? chętnie bym sobie taką gałeczkę założył, ale jak ma mieszek nie pasować...
marekg Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-wymiana-galki-zmiany-biegow-wersje-s-line-50334/
Reggi Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Od A3 masz inną gałkę z dłuższym trzpieniem. Druga kwestia..jak przemoczysz skórę i naciągniesz na swoją ramkę to będzie twarda i będzie się z d*py układała
sgx Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2013 @marekg Dzięki bardzo za sznurek, @Reggi trzpień mi nie będzie przeszkadzał, daleko mojemu do wyścigówki , a w razie jakbym dał d*p* można u Ciebie mieszek zamówić??
Ans Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 WitamWypatrzyłem sobie ostatnio coś takiego, NOWA GAŁKA MIESZEK AUDI A3 8L 01-03r SKÓRA S-LINE (3320946681) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. rocznik się nawet zgadza, niestety modeł już nie, gdzieś czytałem że da się naciągnąć tą z A3 po namoczeniu czy ktoś próbował tej sztuki? chętnie bym sobie taką gałeczkę założył, ale jak ma mieszek nie pasować... ja zakładałem, parzyłem we wrzątku, obeszło sie bez żadnego problemu
Reggi Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 @marekg Dzięki bardzo za sznurek,@Reggi trzpień mi nie będzie przeszkadzał, daleko mojemu do wyścigówki , a w razie jakbym dał d*p* można u Ciebie mieszek zamówić?? tu chodzi o to że gałka od A3 będzie chyba ciut wyższa po zamontowaniu. Mieszek można zamówić jak nie pójdzie Ci to moczenie.
Rekomendowane odpowiedzi