chomiczesq Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 wiem że tematów o dekorach jest sporo... ale moje pytanie jest takie czy ten napis quattro da rade jakoś odkleić od listwy bo chce dekorki okleić folią a później przykleić ten napis w to samo miejsce. da się czy nie? może ktoś z was przerabiał ten temat. jak to jest przyklejone i jak się do tego zabrać... będę bardzo wdzięczny za podpowiedzi
Beny Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 W b8 jest chyba zanitowane z dekorem wiec w b6 pewnie tez:decayed:
Reggi Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zdejmij listwę i zobaczysz z tyłu. Albo są dwie spinki, albo nity .
chomiczesq Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2013 tylko jest jeszcze jeden problem wczoraj szarpałem za ten nad schowkiem i nici z tego probowalem od boku deski od spodu i nica balem się ze polamie nie wiem jak do tego się wziac
HiRide Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 jedna sruba jest z prawej strony deski nad schowkiem -sciagnij plastikowa oslona deski z boku dwie sruby masz zaraz nad radiem -sa ukryte za plastikowa blenda nad przyciskami esp itp.jedna sruba w lewym a druga w prawym rogu. Kolejna sruba jest na koncu dekora nad stacyjka-musisz sciagnac cala oslone deski od strony kierowcy...dwie sruby od dolu pod nogami po lewej i prawej stronie oraz jedna po lewej stronie deski po sciagnieciu jej oslony
kuba9001 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 a napis quattro jest zgrzany na gorąco da rade zdjąć i potem przykleić w to samo miejsce
Rekomendowane odpowiedzi