Dominik5169 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Witam. Panowie, szukałem podobnego tematu ale nie znalazłem. Dlatego postaram się krótko i na temat opisać mój problem (bo jestem w pracy) Przy skręcie strzelają mi przeguby tak wiem wiem powinienem wymienić ale na razie mam taką sytuację finansową, że nie dam rady tego nawet kupić Dlatego na razie chcę je jakoś wygłuszyć, znajomy poradził mi żebym kupił smar grafitowy i je dobrze nasmarował, to powinno na jakiś czas bynajmniej w jakimś stopniu pomóc. Pytanie do was, czy to faktycznie zda egzamin bynajmniej na jakiś czas? czy szkoda nawet zachodu?
kalik Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Witam.Panowie, szukałem podobnego tematu ale nie znalazłem. Dlatego postaram się krótko i na temat opisać mój problem (bo jestem w pracy) Przy skręcie strzelają mi przeguby tak wiem wiem powinienem wymienić ale na razie mam taką sytuację finansową, że nie dam rady tego nawet kupić Dlatego na razie chcę je jakoś wygłuszyć, znajomy poradził mi żebym kupił smar grafitowy i je dobrze nasmarował, to powinno na jakiś czas bynajmniej w jakimś stopniu pomóc. Pytanie do was, czy to faktycznie zda egzamin bynajmniej na jakiś czas? czy szkoda nawet zachodu? Szkoda zachodu... jeżeli strzelają trzeba zmienić, bo któregoś dnia staniesz na środku skrzyżowania bez możliwości dalszej jazdy.
Dominik5169 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2013 Nie pocieszyliście mnie. Choroba wie co zrobię. Zawsze to jakieś 12 zł zostanie bo nie kupię smaru
pastaldo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Nie pocieszyliście mnie. Choroba wie co zrobię.Zawsze to jakieś 12 zł zostanie bo nie kupię smaru Widzę jesteś z Iłży to daleko miał nie będziesz. Napisz do Krychy oni mają używane części w dobrym stanie to coś na pewno Ci dobiorą. Będzie tanio i na jakiś czas wystarczy.
daniels Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 jak przegub zużytyy to smarowanie go niewiele zmieni
Dominik5169 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2013 pastaldo spadłeś mi z nieba jestem z byt świeży na forum i nie wiem o kogo chodzi, czy dał byś mi jakieś namiary?
pastaldo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 http://a4-klub.pl/members/krycha-526/ Napisz do niego w razie co podam Ci numer do jego Taty.
Dominik5169 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2013 Dzięki wielkie, postaram się skontaktować.
Rekomendowane odpowiedzi