Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Wygłuszenie przegubów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Panowie, szukałem podobnego tematu ale nie znalazłem.

Dlatego postaram się krótko i na temat opisać mój problem (bo jestem w pracy) :decayed:

Przy skręcie strzelają mi przeguby :kwasny: tak wiem wiem powinienem wymienić ale na razie mam taką sytuację finansową, że nie dam rady tego nawet kupić :sorry:

Dlatego na razie chcę je jakoś wygłuszyć, znajomy poradził mi żebym kupił smar grafitowy i je dobrze nasmarował, to powinno na jakiś czas bynajmniej w jakimś stopniu pomóc.

Pytanie do was, czy to faktycznie zda egzamin bynajmniej na jakiś czas? czy szkoda nawet zachodu?

Opublikowano

szkoda zachodu

Opublikowano
Witam.

Panowie, szukałem podobnego tematu ale nie znalazłem.

Dlatego postaram się krótko i na temat opisać mój problem (bo jestem w pracy) :decayed:

Przy skręcie strzelają mi przeguby :kwasny: tak wiem wiem powinienem wymienić ale na razie mam taką sytuację finansową, że nie dam rady tego nawet kupić :sorry:

Dlatego na razie chcę je jakoś wygłuszyć, znajomy poradził mi żebym kupił smar grafitowy i je dobrze nasmarował, to powinno na jakiś czas bynajmniej w jakimś stopniu pomóc.

Pytanie do was, czy to faktycznie zda egzamin bynajmniej na jakiś czas? czy szkoda nawet zachodu?

Szkoda zachodu... jeżeli strzelają trzeba zmienić, bo któregoś dnia staniesz na środku skrzyżowania bez możliwości dalszej jazdy.

Opublikowano

Nie pocieszyliście mnie. Choroba wie co zrobię.

Zawsze to jakieś 12 zł zostanie bo nie kupię smaru :grin:

Opublikowano
Nie pocieszyliście mnie. Choroba wie co zrobię.

Zawsze to jakieś 12 zł zostanie bo nie kupię smaru :grin:

Widzę jesteś z Iłży to daleko miał nie będziesz. Napisz do Krychy oni mają używane części w dobrym stanie to coś na pewno Ci dobiorą. Będzie tanio i na jakiś czas wystarczy.

Opublikowano

jak przegub zużytyy to smarowanie go niewiele zmieni :kwasny:

Opublikowano

pastaldo spadłeś mi z nieba :wink:

jestem z byt świeży na forum i nie wiem o kogo chodzi, czy dał byś mi jakieś namiary?

Opublikowano

Dzięki wielkie, postaram się skontaktować.:wink: