Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B8] LZ5A w AVANCIE I QUATTRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja to raczej nie chce aby moje blachy bylo na drodze widac :) zwlaszcza jak blokujacych lewy pas wyprzedzam prawym

Opublikowano

Kup sobie Smarta, będziesz mógł tez awaryjnym wyprzedzać(sprawdzone):naughty::decayed:

Od tyłu nie robią zdjęć ?:eusathink:

Opublikowano
Kup sobie Smarta, będziesz mógł tez awaryjnym wyprzedzać:naughty::decayed:

Od tyłu nie robią zdjęć ?:eusathink:

W NL robią i od tylca :wink:

Opublikowano

bo tam placi wlascicel auta a nie kierowca i on ma podac kto jechal lub placic

w de jest inaczej nie widac kierowcy nie mozna stwierdzic kto wiec nie placisz :)

np parkowanie na zakazie jesli kara wieksza od 22,50 nie oplaca sie placic

mialem ostatnio mandat 50e za parkowanie w strefie i pod zakazem zatrzymywania zadzwonilem po 3 cim pismie ze nie wiem kto parkowal i ze nie bede placil za kogos moim autem jezdza 4 osoby nikt sie nie przyznaje i prosze ich o podanie opisu kierowcy :)

nie mogli wiec tzw kara manipulacyjna dla posiadacza pojazdu 22.50 :)

stalem caly dzien a godzina parkowania 4euro wiec sie oplacalo :decayed:

Opublikowano

Cwanie:evil: Kiedyś miałem o 25 w zabudowanym za dużo, i groziło mi zabranie prawka. Podałem adres kumpla ze Stanów i dali sobie spokój.

Ten system w PL by zbankrutował:grin:

W sierpniu minie cztery latka mojej babci. Wczoraj naprawiałem tablice i już jest:

c73v.jpg

piękny, wykwitnięty PARCH na tylnej klapie:facepalm:

Opublikowano

W NL najpierw przysyłają a jak Ci się nie podoba to pisz do nich odwołanie:facepalm:

Kiedyś przyszedł mi mandat za przekroczenie o 2km/h:facepalm::facepalm::facepalm: ręce opadają.

Mój znajomy ma porszawkę pytałem go po co mu to skoro w całej NL ograniczenia do 120km/h na co odpowiedział - W weekend jeżdżę powściekać się do niemiec:banan:

Parch piękny :decayed: pierdoło:naughty:

Opublikowano

Dlaczego "pierdoło"?:kox:

Opublikowano

kwitnie juz? oj chyba moje ostatnie audi posiadam wielu z moich znajomych posiadajacych nowe modele tylko sie skarza na jakies bonusy :kwasny:

Opublikowano
Cwanie:evil: Kiedyś miałem o 25 w zabudowanym za dużo, i groziło mi zabranie prawka. Podałem adres kumpla ze Stanów i dali sobie spokój.

Ten system w PL by zbankrutował:grin:

W sierpniu minie cztery latka mojej babci. Wczoraj naprawiałem tablice i już jest:

http://img34.imageshack.us/img34/2923/c73v.jpg

piękny, wykwitnięty PARCH na tylnej klapie:facepalm:

jedź reklamować.. w Q7 usunęli takie parchy na gwarancji :whistling: auto miało 4 lata :wink:

Opublikowano

no wlasnie karoseria ma chyba 10lat gwarancji ale na przerdzewienie a to jest rdza nalotowa :decayed::grin::facepalm: ale tak to kur... jest jak sie oszczedza na ocynku te b8 i a5 sa tylko 20cm od podlogi cynkowane reszta tylko malowana moja a4 cala w ocynku i nie kwitnie choc pare lat starsza :wink:

Opublikowano

na pęcherze nie ma 10 lat gwarancji tylko 4.. pęcherze to nie perforacja.. przynajmniej tak utrzymuje Audi Polska :facepalm:

Opublikowano

ale on jest w de wiec zawsze moze postraszyc prasa a rdzy kazdy producent boi sie jak ognia bo to potezny uszczerbek na image firmy

mercedes walczy juz w cholere czasu zeby sie pozbyc tego image ale jest ciezko bo te nowe tez rdzewieja :decayed::grin:

Opublikowano

Spox, mam jeszcze dobry rok gwarancji. Będzie nowa klapa. Rdzewieje od stania w garażu.:grin: Moze azot podłączyć żeby osuszyło mikroklimat?:eusathink:

Opublikowano

daj mi go na tydzien to go osusze :)

Opublikowano
Dlaczego "pierdoło"?:kox:

Ha ha napisałeś że coś tam robiłeś przy tablicy i PARCH więc myślałem że to z powodu tych robót :banan::facepalm:

No ale skoro parch wylazł sam to bardzo nie ładnie z jego strony:wink:

Opublikowano

:grin:

Ciepło z R8 czułem z odległości 50m(serio).:decayed:

No problem, weź tylko butelkę WD40 bo z miejsca nie ruszy:kox:

---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ----------

@ andyl, no nie ładnie, nie ładnie ze strony PARCHa.

Ciekawy jestem czy na Benelux robią lepiej konserwowane ze względu na morska bryzę? :naughty:

Opublikowano

oj ja go tam rozruszam :wink:

wiesz ja musze regulanie silniki dogrzewac :kox: wiec sa osuszane a i cala karoseria razem z nim:decayed:

ale wtedy w nocy jak od Ciebie jechalem 67min mü - st :decayed: jajka na szybie mozna bylo smazyc :grin:

Opublikowano
:grin:

Ciepło z R8 czułem z odległości 50m(serio).:decayed:

No problem, weź tylko butelkę WD40 bo z miejsca nie ruszy:kox:

---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ----------

@ andyl, no nie ładnie, nie ładnie ze strony PARCHa.

Ciekawy jestem czy na Benelux robią lepiej konserwowane ze względu na morska bryzę? :naughty:

Czy lepiej to nie wiem na razie mam OOOO ciut ponad 2 lata i żadnych parchów nie widać, kiedyś jakaś pierdoła mi zrobiła rysę na drzwiach, nie wielką na szczęście, zaprawiłem sztyftem i też żadnych parchów nie widać.

Z drugiej strony tu prawie nie ma zimy więc ilości soli na drodzę też są znikome

Opublikowano

Ufff.... wreszcie mogę na chwilkę do kompa usiąść. Kobiety to nie rozumieją nic a nic z życiowych priorytetów.:bla::grin:

A propos priorytetów: Mogę się oficjalnie pochwalić kompletnie nowym motorem w mojej A4:banan:

Nowa turbawka, cewki, pompa wysokiego ciśnienia i oryginalne sprzęgło. Niestety nie było czasu już na modzenie z tym ostatnim. Nie podoba mi się stary kat, ale jakoś to przeżyje:decayed:

dwvt.jpg

jako auto zastępcze jeździła A4 w dieslu(CJCD) i sline. Pomimo manuala bardzo przyjemnie się tym jeździło. Tez miłym zaskoczeniem była zrywność tego stopięćdziesięciokonnego silnika.:jerk:

ha6g.jpg

Opublikowano

To teraz bez oleju w zapasie bedziesz jezdził :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...