Brysio Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 ja to raczej nie chce aby moje blachy bylo na drodze widac zwlaszcza jak blokujacych lewy pas wyprzedzam prawym
griga-st Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Opublikowano 17 Marca 2014 Kup sobie Smarta, będziesz mógł tez awaryjnym wyprzedzać(sprawdzone) Od tyłu nie robią zdjęć ?
andynl Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Kup sobie Smarta, będziesz mógł tez awaryjnym wyprzedzaćOd tyłu nie robią zdjęć ? W NL robią i od tylca
Brysio Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 bo tam placi wlascicel auta a nie kierowca i on ma podac kto jechal lub placic w de jest inaczej nie widac kierowcy nie mozna stwierdzic kto wiec nie placisz np parkowanie na zakazie jesli kara wieksza od 22,50 nie oplaca sie placic mialem ostatnio mandat 50e za parkowanie w strefie i pod zakazem zatrzymywania zadzwonilem po 3 cim pismie ze nie wiem kto parkowal i ze nie bede placil za kogos moim autem jezdza 4 osoby nikt sie nie przyznaje i prosze ich o podanie opisu kierowcy nie mogli wiec tzw kara manipulacyjna dla posiadacza pojazdu 22.50 stalem caly dzien a godzina parkowania 4euro wiec sie oplacalo
griga-st Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Opublikowano 27 Marca 2014 Cwanie:evil: Kiedyś miałem o 25 w zabudowanym za dużo, i groziło mi zabranie prawka. Podałem adres kumpla ze Stanów i dali sobie spokój. Ten system w PL by zbankrutował W sierpniu minie cztery latka mojej babci. Wczoraj naprawiałem tablice i już jest: piękny, wykwitnięty PARCH na tylnej klapie:facepalm:
andynl Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 W NL najpierw przysyłają a jak Ci się nie podoba to pisz do nich odwołanie:facepalm: Kiedyś przyszedł mi mandat za przekroczenie o 2km/h:facepalm::facepalm: ręce opadają. Mój znajomy ma porszawkę pytałem go po co mu to skoro w całej NL ograniczenia do 120km/h na co odpowiedział - W weekend jeżdżę powściekać się do niemiec:banan: Parch piękny pierdoło:naughty:
Brysio Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 kwitnie juz? oj chyba moje ostatnie audi posiadam wielu z moich znajomych posiadajacych nowe modele tylko sie skarza na jakies bonusy
jedrekx Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 Cwanie:evil: Kiedyś miałem o 25 w zabudowanym za dużo, i groziło mi zabranie prawka. Podałem adres kumpla ze Stanów i dali sobie spokój.Ten system w PL by zbankrutował W sierpniu minie cztery latka mojej babci. Wczoraj naprawiałem tablice i już jest: http://img34.imageshack.us/img34/2923/c73v.jpg piękny, wykwitnięty PARCH na tylnej klapie:facepalm: jedź reklamować.. w Q7 usunęli takie parchy na gwarancji auto miało 4 lata
Brysio Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 no wlasnie karoseria ma chyba 10lat gwarancji ale na przerdzewienie a to jest rdza nalotowa ale tak to kur... jest jak sie oszczedza na ocynku te b8 i a5 sa tylko 20cm od podlogi cynkowane reszta tylko malowana moja a4 cala w ocynku i nie kwitnie choc pare lat starsza
jedrekx Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 na pęcherze nie ma 10 lat gwarancji tylko 4.. pęcherze to nie perforacja.. przynajmniej tak utrzymuje Audi Polska
Brysio Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 ale on jest w de wiec zawsze moze postraszyc prasa a rdzy kazdy producent boi sie jak ognia bo to potezny uszczerbek na image firmy mercedes walczy juz w cholere czasu zeby sie pozbyc tego image ale jest ciezko bo te nowe tez rdzewieja
griga-st Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Opublikowano 28 Marca 2014 Spox, mam jeszcze dobry rok gwarancji. Będzie nowa klapa. Rdzewieje od stania w garażu. Moze azot podłączyć żeby osuszyło mikroklimat?
andynl Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 Dlaczego "pierdoło"? Ha ha napisałeś że coś tam robiłeś przy tablicy i PARCH więc myślałem że to z powodu tych robót No ale skoro parch wylazł sam to bardzo nie ładnie z jego strony:wink:
griga-st Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Opublikowano 28 Marca 2014 Ciepło z R8 czułem z odległości 50m(serio). No problem, weź tylko butelkę WD40 bo z miejsca nie ruszy:kox: ---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ---------- @ andyl, no nie ładnie, nie ładnie ze strony PARCHa. Ciekawy jestem czy na Benelux robią lepiej konserwowane ze względu na morska bryzę?
Brysio Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 oj ja go tam rozruszam wiesz ja musze regulanie silniki dogrzewac wiec sa osuszane a i cala karoseria razem z nim:decayed: ale wtedy w nocy jak od Ciebie jechalem 67min mü - st jajka na szybie mozna bylo smazyc
andynl Opublikowano 29 Marca 2014 Opublikowano 29 Marca 2014 Ciepło z R8 czułem z odległości 50m(serio). No problem, weź tylko butelkę WD40 bo z miejsca nie ruszy:kox: ---------- Post dopisany at 21:16 ---------- Poprzedni post napisany at 20:59 ---------- @ andyl, no nie ładnie, nie ładnie ze strony PARCHa. Ciekawy jestem czy na Benelux robią lepiej konserwowane ze względu na morska bryzę? Czy lepiej to nie wiem na razie mam OOOO ciut ponad 2 lata i żadnych parchów nie widać, kiedyś jakaś pierdoła mi zrobiła rysę na drzwiach, nie wielką na szczęście, zaprawiłem sztyftem i też żadnych parchów nie widać. Z drugiej strony tu prawie nie ma zimy więc ilości soli na drodzę też są znikome
griga-st Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ufff.... wreszcie mogę na chwilkę do kompa usiąść. Kobiety to nie rozumieją nic a nic z życiowych priorytetów. A propos priorytetów: Mogę się oficjalnie pochwalić kompletnie nowym motorem w mojej A4:banan: Nowa turbawka, cewki, pompa wysokiego ciśnienia i oryginalne sprzęgło. Niestety nie było czasu już na modzenie z tym ostatnim. Nie podoba mi się stary kat, ale jakoś to przeżyje:decayed: jako auto zastępcze jeździła A4 w dieslu(CJCD) i sline. Pomimo manuala bardzo przyjemnie się tym jeździło. Tez miłym zaskoczeniem była zrywność tego stopięćdziesięciokonnego silnika.
wrclaguna Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 To teraz bez oleju w zapasie bedziesz jezdził
Rekomendowane odpowiedzi