sysek27 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Sprzedałbym gdybym wiedział na co zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Jakie opcje rozważasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieron82 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Rotor !!! Gibons, te 19 od Syska sa piekne, ale zastanow sie dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 3SDM model 0.06 w 19" albo 0.01, ale bardziej mi ten pierwszy model leży chociaż sam już nie wiem:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Pisałem do gościa i te Rotory w tym dobrym rozmiarze są już niedostępne. Prawdopodobnie będą w Marcu dopiero, ale kto to wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieron82 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Sysek, nie rob krzywdy autu, bo wiecej Ci nie odpali jak wsadzisz te 0.06 (jak dla mnie idealne pasuja do Calibry) te drugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siergiej12 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Na b8 nr 2 wygląda za***iście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieron82 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Pisałem do gościa i te Rotory w tym dobrym rozmiarze są już niedostępne. Prawdopodobnie będą w Marcu dopiero, ale kto to wie Pojawi sie cos z dobrym ET w odpowiednim momencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gofer86 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 felgi obie ładne - ale za to garaż z nr 2 biorę w ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Sysek model 0.06 jest warto obejrzeć 3SDM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Opcja 2... jakich parametrow szukac rotorow zeby bylo git? Wysłane z mojego GT-N8000 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Widziałem 19cali 8,5J ET 32 ale był to antracyt polerowany połysk a taki rozmiar byłby idealny. ET 29 jednak może obcierać na 19calach i oponie 245.35.19 ---------- Post dopisany at 08:58 ---------- Poprzedni post napisany at 08:50 ---------- Coś takiego to było mnie się osobiście nie podoba. ---------- Post dopisany 17-02-2014 at 09:42 ---------- Poprzedni post napisany 12-02-2014 at 08:58 ---------- Zastanawiam się nad tymi fotelami co o nich myślicie ? hmm jaki dekor by do tego pasował ? bo w planach miałem black piano. Audi S4,A4 8K tapicerka,fotele (3902781655) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 s4 są fajne, ale ta kolorystyka , może byś chciał takie ale z czarną alcantarą?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Fajna furka się robi Pogratulować ! Aaaaa co myślicie o kolorze lakieru : Quartz Grey w B8 ??? Nawiasem mówiąc sorrki za zaśmiecanie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 s4 są fajne, ale ta kolorystyka , może byś chciał takie ale z czarną alcantarą?? Pisz na PW szczegóły simoon__75 co do koloru o który pytasz według mnie jest mega ja z chęcią bym się zamienił na taki kolor półki co trafiają mi się same czarne samochody następny musi być koniecznie w innym kolorze. Jakaś odmiana musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieron82 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 s4 są fajne, ale ta kolorystyka , może byś chciał takie ale z czarną alcantarą?? Ja tez prosze o wiecej szcegolow moze byc pw, dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Dawno nic się nie działo więc wrzucę trochę nowości Wpadły nowe oponki na lato GoodYear F1 Asimetric 2 245/35/19 Są nowe opony nie mogło zabraknąć nowej felgi Na razie będzie to model z S5 19cali 8,5J ET 32. Tutaj audika zapakowana w nowe opony i felgi jedzie na założenie i wyważenie cdn..... Mała rzecz a cieszy oko Tutaj już założone Wpadła też nowa gałeczka s-line z białą nicią - jakby ktoś był chętny mam jeszcze jedną sztukę na sprzedaż Na cieplejsze dni czekają również listwy progowe s-line zewnętrzne pomalowane już na właściwy kolor Na razie to tyle reszta fantów jest już w drodze do mnie więc niebawem będą kolejne zmiany i małe i duże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Się będzie działo:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Coraz bardziej intensywnie myślę nad tymi stołkami jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 jak dla mnie najładniejsze fele do b8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi