andynl Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Ja robiłem tam gdzie on, ale czas oczekiwania 6miesięcy Pomijając że karbon to nie moje tematy, to 6 miesięcy nie chciało by mi się czekać Trochę kasy włożyłem w ten samochód na pewno mi się to nie zwróci, ale cóź takie życie że człowiek lepiej by wyszedł jakby sprzedał na części hehe. Może załóżmy klub zdrowo pierd.....ch żeby nie wyglądało na jednostkową chorobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 18 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Pomijając że karbon to nie moje tematy, to 6 miesięcy nie chciało by mi się czekać Spokojnie nie jeździłem bez listew a poza tym początkowo miał to być miesiąc, ale gość ma tyle roboty że taki carbon do b8 odkłada na koniec z powodu znikomego zarobku pewnie bo robi na prawdę grubsze rzeczy. Między innymi coś tam do lambo itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotyman Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 jaka cena za auto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Samochód sprzedany. Temat można out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi