christophe1977 Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 Witam Przyszedł czas że i ja chciałbym przedstawic swoją Autko nabyłem na początku tego roku, i niestety pierwsze co musiałem zrobic to wymieniłem sprężyny na seryjne, ponieważ zamontowane zawieszenie przez niemiecką firmę OETTINGER nie nadawało się na nasze dziurawe drogi. Szkoda mi było to robic, bo autko rewelacyjnie się prowadziło a jeszcze ciekawiej wyglądało, ale realia naszych dróg są jakie są! Autko w niemczech trafiło do niemieckiej firmy tuningowej OETTINGER która między innymi specjalizuje się w AUDI. Tam dostało nowe zawieszenie sportowe, kpl układ wydechowy i program zwiekszający moc do 184km. Poza tym ja zadbałem o wyczyszczenie i pomalowanie wszystkich zacisków i tarcz na kolor czerwony....teraz wygląda to zdecydowanie czyściej i ładniej. Resztę możecie zobaczyc na zdjeciach. Krótki opis wyposażenia mojej : - Silnik - AKN 2,5 TDI V6 zwiększona moc do 184km - 10 poduszek powietrznych - Klimatronik - Tempomat - Komputer pokładowy - elektryczne i podgrzewane lusterka - 2x elektryczne szyby - elektryczna regulacja lędźwi - podgrzewane przednie fotele - skóra - felgi 17" OZ z oponami 225/45R17 - CB President Johnson + antena President DAKOTA - sprzęt grający - AUDI BOSE z subwoferem w bagażniku W najbliższych planach chcę zamontowac Xenony o barwie 6000k Miłego oglądania !
marcin j Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 piekna sztuka , tylko ciut za wysoko stoi. milej jazdy, dbaj o silniczek ,
grzes1150 Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 Piękna Aczwóreczka w koloże "myszka". Wstaw chromowane ramki w zegary i będzie git.
Maxxx Opublikowano 25 Lipca 2008 Opublikowano 25 Lipca 2008 troche lakier zszedł z kierownicy :gwizdanie: szkoda, że masz grafitowe plastiki nie czarne, rewelacyjnie by beżowa skóra wtedy wyglądała.
christophe1977 Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Opublikowano 27 Lipca 2008 troche lakier zszedł z kierownicy :gwizdanie: szkoda, że masz grafitowe plastiki nie czarne, rewelacyjnie by beżowa skóra wtedy wyglądała. Komuś się strasznie ręce pociły :>..... a co koloru listew,bo chyba o to koledze chodzi, to myślę że wygląda to całkiem dobrze!
Maniusiek28 Opublikowano 27 Lipca 2008 Opublikowano 27 Lipca 2008 daj jakaś fotkę na tych obniżanych springach
Maxxx Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 a co koloru listew,bo chyba o to koledze chodzi, to myślę że wygląda to całkiem dobrze! chodzi mi o kolor plastików we wnętrzu, są niebieskie.
christophe1977 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2008 daj jakaś fotkę na tych obniżanych springach Poniżej zdjęcie jeszcze na niższym zawiasie! wygląd ale niestety na naszych drogach się nie da jeździc
rafalekx Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Poniżej zdjęcie jeszcze na niższym zawiasie! wygląd ale niestety na naszych drogach się nie da jeździc Wygląd super, ale wg mnie najlepszy zawias który jest kompromisem na nasze drogi i dobry wygląd jest -30/-20 bo na seryjnym zawiasie to wyglądałaby jak koza Masz piękne autko pogratulować I super kolorek O wnętrzu już nie wspomnę, ogólnie cud miód malina Dbaj o nią
slaweq Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 wygląd ale niestety na naszych drogach się nie da jeździc Przesadzasz Nie wiem ile miałes obniżoną, ale bardzo dobrym kompromisem miedzy wyglądem a komfortem jezdy jest zawias -20 mm Jasna tapicerka
christophe1977 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Przesadzasz Nie wiem ile miałes obniżoną, ale bardzo dobrym kompromisem miedzy wyglądem a komfortem jezdy jest zawias -20 mm Slaweg nie przesadzam....w ciągu dwóch tygodni użytkowania od zakupu, zachaczyłem 4 razy spodem, a nie wspomnę że wystarczyło lekkie wzniesienie np próg zwalniający i szlifowałem spodem . Także jak sam widzisz operacja zmiany na serię była konieczna.
pet3r Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 jak się chce to można przykład - http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_oto_moja_mala_a4_tdi_110km-t6865.0.html;msg397904#msg397904 wg mnie świetnie wyglądała na niskim zawiasie (teraz jest za wysoko) ale to w końcu Twoje auto i Tobie ma sprawiać przyjemność z jazdy. generalnie na zdjęciach wygląda na zadbane a wnętrze jest
Rekomendowane odpowiedzi