Cuba276 Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Witam! Jako że umyłem w końcu swój dupowóz, postanowiłem porobić kilka fotek i się nim pochwalić, (fotki robione schabowym) Na początek trochę o aucie bo regulamin tego wymaga 1.8 ADR 125KM 17" aluette, 225\45 dwie elektryczne szyby z przodu, z tyłu korbotronik climatronik podtlenek gazotu aby się tanio woziło Co w planach? -springi (drogi w mojej okolicy nie pozwalają na gwint) -dystanse do tyłu -przyciemnić szybki i lampy -dach w czorny mat -skórka na to pokrętło którym się skręca -coś zrobić z dekorami aby się wyróżniały w tłumie -na razie wsio... Był gofer: Jest A4: Pozdrawiam!
robertjudi Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Fajna baza Jak będzie niżej i inne koło wpadnie to będzie zupełnie inaczej
Cuba276 Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Opublikowano 25 Lipca 2013 Co do felg, na początku też byłem dosyć sceptycznie do nich nastawiony, ale z czasem mi się spodobały, mam zamiar pomalować je na czarno i wypolerować rant, może bedą lepiej wygladać
szafa Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Co do felg, na początku też byłem dosyć sceptycznie do nich nastawiony, ale z czasem mi się spodobały, mam zamiar pomalować je na czarno i wypolerować rant, może bedą lepiej wygladać NIe maluj na czarno, rotor zostaw jak jest, a rant spoleruj, ale i tak nie oczekiwałbym cudów, i najważniejsze na glebe z nią Bo stoi jak terenówka:facepalm:
Kowi87 Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 zostaw te felgi w spokoju, czarne z polerowanym rantem będą jak 16ki...
Cuba276 Opublikowano 25 Lipca 2013 Autor Opublikowano 25 Lipca 2013 może zrobi ktoś jakiś vt jakby to wyglądało z czarnym rotorem i przy okazji na glebie? Na glebe pójdzie ale najpierw do wymiany heble, wachacze, simmering na wybieraku w skrzyni, kostka stacyjki...
szafa Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 może zrobi ktoś jakiś vt jakby to wyglądało z czarnym rotorem? Na glebe pójdzie ale najpierw do wymiany heble, wachacze, simmering na wybieraku w skrzyni, kostka stacyjki... To tym bardziej jeśli nie masz hajsu to nie ma co kombinować z kołami, zrób ważniejsze sprawy a potem szukaj innych kół, z tych nic dobrego nie wyczarujesz...
Cuba276 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2014 +5 do zmiany biegów Jutro idzie skóra na kierownice, heble już zmienione, wachacze i simmering również, kostka stacyjki zamówiona, teraz zostaje szukać gwintu ---------- Post dopisany at 09:54 ---------- Poprzedni post napisany at 12:56 ---------- Dawno mnie nie było, ale w aucie troszke się zmieniło: - nowy rozrząd i napinacz, - wymienione simmeringi wału, wałków rozrządu, wybieraka, - nowy olej w silniku i w skrzyni, nowy filtr oleju, powietrza, kabinowy, - nowe oba przeguby wraz z osłonami, - nowe banany, - obszyta kierownica (prawdziwa skóra + czerwony szew), - czyszczenie tapicerki, - sekwencja landi renzo, Na razie tyle, jak sie pogoda polepszy wrzuce nowe fotki,
Rekomendowane odpowiedzi