AudiA4ClarSport Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Witam. Mam problem, który polega na podsufitówce w mojej A4.. Podczas zakupu sprzedający twierdził, że była w środku cała prana (w Niemczech), przez co delikatnie odeszła od dachu, po około pół roku w miarę spory kawałek mi odszedł od dachu i w tym rzecz chciałbym się was dowiedzieć czy nie macie jakiś dobrych pomysłów/sposobów na podklejenie jej, żeby za 2 tygodnie nie wyglądała tak samo. Fotka. ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
Marc!n Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Można się bawić z klejem w szpraju ale i tak skończysz na wymianie podsufitki
pioteros Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 wymien podsufitke bo dobrze tego nei skleisz tanimi srodkami... swoja droga mi jak koles pral auto to mowil ze w b5 akurat jest dobra jakosciowo podsufitka i przy poprawnym prawniu nie ma bata zeby odstała
AudiA4ClarSport Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Opublikowano 3 Lipca 2013 możliwe, że jest jakościowo dobra, ale to długo nie trzeba Może za dużo wody dali i teraz są efekty.. Także, muszę rozważyć kupno nowej Dzięki ; )
rocco26l Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Po prostu trzeba uważać gdzie się pierze czasami warto przepłacić
Łęga Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Po prostu trzeba uważać gdzie się pierze czasami warto przepłacić osoba piorąca powinna myć podłogi a nie podsufitki
AudiA4ClarSport Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Opublikowano 3 Lipca 2013 Dokładnie... Jakbym miał prać to bym wybrał porządnych do tego ludzi, lecz to za czasów 1 właściciela w Niemczech było prane..
krzysztof198919891989 Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 Jak bedziesz miaal zamiar kupic podsufitke to rozwaz kupno poliftowej niesa w drogie a efekt dobry na odswierzenie przedliftowego wnętrza
Marc!n Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 a jak byś jeszcze nie kupił to rozważ opcję obicia swojej u tapicera na czarno np. alkantarą i do tego wystarczy poszukać osłony słupków w czerni i nie to wnętrze
Rekomendowane odpowiedzi