adadur Opublikowano 15 Lipca 2013 Opublikowano 15 Lipca 2013 Panowie od wczoraj pala mi się na biegu luzem lub w czasie jazdy światła biegu wstecznego. Tzn. na postoju przy ścianie widziałem że przy cofaniu się odpaliły ale po wbiciu 1 biegu nie zgasły ... pomachałem lewarkiem i w końcu zgasły ... mało tego potem w czasie jazdy zapaliły się samoczynnie te światła cofania (akurat do pracy kolega za mną jechał). Zamawiać w ciemno czujnik świateł wstecznych, czy jednak coś sprawdzić? ... a tymczasowo aby wyłączyć te światła - aby nie rozkręcać tylnych lamp czy można wyjąć wtyczkę przy czujniku i światła nie będą się świeciły? ---------- Post dopisany 15-07-2013 at 11:05 ---------- Poprzedni post napisany 04-07-2013 at 08:54 ---------- Problem rozwiązany Wymieniony czujnik światła wstecznego - 56zł po zniżkach (normalnie 62-63 zł).
Filek Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 hej odkurzę temat. możesz podać gdzie ten czujnik się znajduje? mam ten sam problem, cały czas jadę na wstecznych światłach a do tego działaja mi czujniki parkowania
Fido Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 A w jaki aucie ? Syrenka, fiacik ??? My nie wróżki.
Filek Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 oh jej przepraszam najmocniej, Audi A4 B7 Avant ...czarne jak na zdjęciu 2.0 tdi FWD manual
Rekomendowane odpowiedzi