Matek Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 anderllh, Kolega zapracowany czy skrzynka pełna ?? odpisałem No właśnie.. Kolega też sie dodzwonić nie umiał, Grzegorz daj znać czy żyjesz bo ciekawy projekt sie zapowiada:wink: Trzeba próbować kilka razy, nie zawsze jestem dostępny pod telefonem. Co to za "ciekawy projekt"? Honda, teraz w Krakowie swap robią na Type R w Hondzie Civic VII. Jak zrobia i autko bedzie odebrane to kumpel ma sie do Ciebie zgłosić (dam mu znac zeby dzis juz do Ciebie zadzwonił)
anderllh Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 zhamować q też u Ciebie idzie? Tak.
Polko_V Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 No Grześko...zobaczymy ile te moje padło wypluje na serii i "po":whistling: ---------- Post dopisany at 02:12 ---------- Poprzedni post napisany at 02:12 ---------- Mam nadzieje, że nie będę się musiał wstydzić kreskami
danielom Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 No Grześko...zobaczymy ile te moje padło wypluje na serii i "po":whistling:---------- Post dopisany at 02:12 ---------- Poprzedni post napisany at 02:12 ---------- Mam nadzieje, że nie będę się musiał wstydzić kreskami Zdecydowales sie jednak serie robic ?
Polko_V Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 No Grześko...zobaczymy ile te moje padło wypluje na serii i "po":whistling:---------- Post dopisany at 02:12 ---------- Poprzedni post napisany at 02:12 ---------- Mam nadzieje, że nie będę się musiał wstydzić kreskami Zdecydowales sie jednak serie robic ? za dużo mam na głowie, aby dłubać...choć co się odwlecze, to nie uciecze:smiley: a to efekty wypocin pewnego Panocka:decayed: ...jak dla mine ...jeszcze raz wielkie dzięki Grześ
Pretor Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ładnie, szczególnie fajnie poprawiony moment .
danielom Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 No Grześko...zobaczymy ile te moje padło wypluje na serii i "po":whistling:---------- Post dopisany at 02:12 ---------- Poprzedni post napisany at 02:12 ---------- Mam nadzieje, że nie będę się musiał wstydzić kreskami Zdecydowales sie jednak serie robic ? za dużo mam na głowie, aby dłubać...choć co się odwlecze, to nie uciecze:smiley: a to efekty wypocin pewnego Panocka:decayed: http://s21.postimg.org/lc0274lr7/polko_ajm.jpg ...jak dla mine ...jeszcze raz wielkie dzięki Grześ Robota jak to u Grzesia
Polko_V Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ładnie, szczególnie fajnie poprawiony moment .no nie powiem, że nie:wink:...no Piotruś...jakiś tam gratis był ta serii:decayed:
seves Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2013 no pięknie Polko pięknie ciekawi mnie porównanie Twojej b5 z jakąś b6 po programie wiadomo 1.9 130 w b6 idą na ok. 170km i 390Nm ale są cięższe więc Twoja może teraz jechać bardzo porównywalnie
Polko_V Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 No Szymku masz rację...a nawet bym się skusił z Pretorkiem stanąć
Pretor Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 No Szymku masz rację...a nawet bym się skusił z Pretorkiem stanąć Nie, bo pewnie bym wtopił tą padliną Wysłane z mojego MT27i
neimaD Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 no pięknie Polko pięknie ciekawi mnie porównanie Twojej b5 z jakąś b6 po programie wiadomo 1.9 130 w b6 idą na ok. 170km i 390Nm ale są cięższe więc Twoja może teraz jechać bardzo porównywalnie To może z moim mam prawie 170ps :-P
danielom Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 no pięknie Polko pięknie ciekawi mnie porównanie Twojej b5 z jakąś b6 po programie wiadomo 1.9 130 w b6 idą na ok. 170km i 390Nm ale są cięższe więc Twoja może teraz jechać bardzo porównywalnie To może z moim mam prawie 170ps :-P Przy masie Twojego auta to objedzie Cie jak 150:wink:
Polko_V Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 no pięknie Polko pięknie ciekawi mnie porównanie Twojej b5 z jakąś b6 po programie wiadomo 1.9 130 w b6 idą na ok. 170km i 390Nm ale są cięższe więc Twoja może teraz jechać bardzo porównywalnie To może z moim mam prawie 170ps :-P przewiozłeś mnie kiedyś...i muszę Ci powiedzieć...nie masz najmniejszych szans no chyba, że zamiast 3-ki wrzucę 5-ktę
seves Opublikowano 5 Września 2013 Autor Opublikowano 5 Września 2013 no pięknie Polko pięknie ciekawi mnie porównanie Twojej b5 z jakąś b6 po programie wiadomo 1.9 130 w b6 idą na ok. 170km i 390Nm ale są cięższe więc Twoja może teraz jechać bardzo porównywalnie To może z moim mam prawie 170ps :-P a ja bym chętnie to zobaczył różnica obstawiam oczywiście że na korzyść Polko ale może być zaskakująco niewielka
neimaD Opublikowano 5 Września 2013 Opublikowano 5 Września 2013 Ok, to przegrany stawia szaszłyk i piwko :-) ale dopiero za 2 tygodnie. Dzisiaj mnie nie będzie a za tydzień oddaje bestie na wymianę pompek :-(
Rekomendowane odpowiedzi