Sejwel Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Jak widzę przód tej mazdy to kojarzy mi się ona z mercedesem (cls bodajże)
jacek70 Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Kuzyn od trzech miesięcy lata nową 6 w dieselku. Fajnie doposażona,wręcz napchana bajerami.
erchi Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Nie wiem jak nowa 6, bo nią nie jeździłem, ale w poprzedniej 6 przy ostrym przyspieszaniu/hamowaniu lekko unosił się/nurkował przód, co nie występowało w Passacie CC. Ale tak, jak jechała mazda po łukach i zakrętach na dziurawych łódzkich drogach (felgi 18"), CC wysiadał na całej linii. W maździe żadnego podskakiwania, znoszenia, bujania, za to CC tańczył we wszystkie strony. Samo prowadzenie na prostej też bardziej precyzyjne. Ciekaw jestem jak jeździ nowa generacja, bo na pierwszy rzut oka wygląda rewelacyjnie (poza tylnymi lampami).
jhimo Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Bardzo ładne auto, zreszta jak wiekszosc nowych ) motoryzacja idzie w dobrym kierunku, przynajmniej w tym stylowym ;D
kanu Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Co do korozji nowych mazd, ponoć stosowany jest już podwójny ocynk i nie powinno byc problemów jak ze starszymi modelami... Jechałem ostatnio nową 3ką i wrażenia pozytywne 6 oglądałem tylko w salonie, spore autko i faktycznie sporo bajerow pakują do środka... oczywiście w odpowiedniej wersji wyposażenia
Rekomendowane odpowiedzi