michal1508 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Jakby ktoś potrzebował to mam bardziej czytelne schematy po niemiecku albo po angielsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy-vip Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Ja poproszę po angielsku Nadziubdziane z pomocą MOTO X Force Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy-vip Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 (edytowane) Może ktoś wie gdzie można kupić elementy montażowe tzn. Błaszki z nakrętka. Jak ja mam 2 wiatraki i czerwoną kostkę w bagażniku to rozumiem że mój "bolid" jest przygotowany pod hak? Hak założony, zakodowany wszystko gra i buczy. Miałem prościej bo u mnie instalacja wraz z układem chłodzenia była przygotowana. Edytowane 2 Maja 2016 przez andy-vip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0k0l Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Witam, Mam od niedawna Audi a4 b8 2.0 TDI 136 KM, kupiłem auto z zamontowanym hakiem Westfalia. I teraz moje pytanko po czym poznać czy wentylatory - układ chłodzenia został przygotowany pod hak ? Bo przyznam szczerze ze jestem w tym temacie trochę zielony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Sprawdź ile masz wiatraków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy-vip Opublikowano 19 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Dokładnie. Otwórz maskę i policz wentylatory na chłodnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0k0l Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 mam 2 wentylatory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy-vip Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 (edytowane) No to super. Zobacz w bagażniku w tylnym prawym nadkolu czy masz czerwoną wtyczkę zawinięta w piankę. Jak masz to tylko hak, wiązka i moduł. 2h roboty. Wysłane z mojego XT1580 przy użyciu Tapatalka Edytowane 21 Maja 2016 przez andy-vip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio_s40 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 No to super. Zobacz w bagażniku w tylnym prawym nadkolu czy masz czerwoną wtyczkę zawinięta w piankę. Jak masz to tylko hak, wiązka i moduł. 2h roboty. Wysłane z mojego XT1580 przy użyciu Tapatalka dziś sprawdzałem u siebie w polifcie rok 2015 i mam 2 wentylatory, ale nie wodzialem wtyczki w schowku z tyłu(czy mają je wszystkie z dwoma wentylatirami)?posted from my phone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy-vip Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 2 wentylatory oznaczają przygotowanie do zamontowania haka. Tak wynika z rozpisek. Przygotowana instalacja elektryczna pod hak jest ściśle związana z 2 wentylatorami. Poszukaj dobrze w prawym nadkolu, albo po prostu podaj vin w serwisie i ci powiedzą. Wysłane z mojego XT1580 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komoornik Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 2 wentylatory to ma chyba każdy egzemplarz 2.0 TFSI w wersji 211+ KM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio_s40 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 2 wentylatory to ma chyba każdy egzemplarz 2.0 TFSI w wersji 211+ KM. ja też myślałem, że każdy diesel polift ma 2 wentylatoryposted from my phone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy-vip Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 2 wentylatory to ma chyba każdy egzemplarz 2.0 TFSI w wersji 211+ KM.Nie bardzo masz rację. Wysłane z mojego XT1580 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio_s40 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 2 wentylatory to ma chyba każdy egzemplarz 2.0 TFSI w wersji 211+ KM.Nie bardzo masz rację. Wysłane z mojego XT1580 czyli, że co?posted from my phone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekb_tt Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 (edytowane) Panowie czy hak z A5 pasuje do A4 B8 Avant? Edit: Hak w A5 jest taki sam jak w A4 Avant. Niczym się nie różni Edytowane 7 Grudnia 2016 przez piotrekb_tt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek33 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 (edytowane) Witam przy kodowaniu haka nie przyjmuje mi w stg 09 byte 18 bit 5 jak na zdjęciach, próbuję zaznaczyć ten bit ale mi go odrzuca i przy potwierdzeniu kodowania dostaje komunikat jak na drugim zdjęciu, proszę o pomoc co mam z tym zrobić Edytowane 5 Stycznia 2017 przez jurek33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 moze to wina kabla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek33 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witam,Może ma ktoś kodowania dla poliftu. Podane we wcześniejszych postach kodowania nie odnoszą się w 100 % do poliftu bo np. polift nie ma STG 10 Einparkhilfe . Pozdrawiam Jurek moze to wina kabla Witam Mam nadzieję że nie, ponieważ kodowania w STG 19 oraz STG 03 zostały przeprowadzone pomyślnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 masz blad w oprogramowaniu kabla ( brak pliku) Witam,Może ma ktoś kodowania dla poliftu. Podane we wcześniejszych postach kodowania nie odnoszą się w 100 % do poliftu bo np. polift nie ma STG 10 Einparkhilfe . Pozdrawiam Jurek pisz do autora watka Polift ma inny sterownik haka i inne kodowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek33 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 moze to wina kabla Witam Panie Grzegorzu. Pan jako autorytet od A4 B8 może mógłby się podzielić wiedzą i podać kodowanie haka dla poliftu. Z góry dzięki. Pozdrawiam' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi