Roboform550 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Akurat wlew mimo, że można założyć cały zawsze zakładam dokręcany. Jak ci kiedyś na stacji nalewacz objedzie cały błotnik to będziesz wiedział dlaczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peem Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 masz może fotke ze zdjętą osłoną silnika ? X2 peem wrzuc fotke bez oslony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Wtryski pewnie pod kolektorem bo tu nic nie widać Dostęp bardzo słaby. Trzeba np. po czasie dokręcić opaski przy wtryskiwaczach. Powymieniaj sobie oringi na wtryskach PB, bo pewnie na lpg ciągnie lewe powietrze, szczególnie 1 i 3 cylinder Załóż opaskę na przewód przy kolektorze Podaj korektę długoterminową - tylko prawdę, ciekawy jestem czy mapa dobrze ustawiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peem Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Podaj korektę długoterminową - tylko prawdę, ciekawy jestem czy mapa dobrze ustawiona Dlaczego zakładasz że podam nie prawdę ? Dziwne że wychodzisz od razu z takiego założenia, jakbym miał coś do ukrycia .... . Nie podam Ci żadnych bo nie mam takich możliwość. ( Za pozostałe rady dziękuję. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gsekulski Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Poproś o wtryski Hana. OMVLe są szybkie lecz głośne, mam je w A3 i nie powiem autko dobrze się zbiera na nich lecz klekoczą;/ Dopłać troszkę grosza do Hanek i będziesz miał cichutkie i szybkie wtryski z renomą. Jak Najbardziej bierz sterownik Staga-4, różne gadania są a nie ma z nim problemów. Nawet jakbyś poprosiił o pozłacane BRC a gazownik spierniczy to się będzie sypało wszystko:) Wlew polecam zrobić w klapce od PB masz rury po obu stronach więc masz opcje pod zderzakiem na środku albo właśnie we wlewie. Podsumowując ja w swoim A4 1.8T założyłem sobie instalację na Hanach i STAGU-4 ECO, wymieniłem świece na NGK Platynki i autko pracuje cichuteńko, miękko, nie mam problemów, nie czuje różnicy pomiedzy LPG a PB przyśpiesza identycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peem Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Grzegorz mam wrażenie że nie czytałeś wątku, napisałeś tylko własne "przeżycia" i tym błysnąłeś. Gaz mam na gwarancji więc nic nie będę przerabiał ,a i nie ma po co bo instalacji sprawuje się bardzo dobrze. Polecam przeczytaj wątek zanim zaczniesz doradzać . Pozdrawiam. (Nie zamienię AEB OMVL na inne przereklamowane graty). Wczoraj robiłem przegląd po 10 tyś. i szczerze mówiąc nic nie mam do dodania poza tym że nadal polecam ta instalacje, Po prostu jest bez problemowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Nadal nie wiadomo czy dobrze zestrojona, podaj chociaż wartość bloku 32. Skoro tak zachwalasz tą instalkę trzeba zrobić logi pb i lpg, aby coś ciekawego powiedzieć. Wlew polecam zrobić w klapce od PB masz rury po obu stronach więc masz opcje pod zderzakiem na środku albo właśnie we wlewie No nie, tylko nie pod zderzakiem Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez edekxp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peem Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Logów nie zrobię bo nie mam czym, pisałem już . Zachwalam i będę zachwalał dopóki instalacja będzie sprawowała się bezawaryjnie. Zatankować , kluczyk w prawo i cieszyć się jazdą . Jeszcze raz polecam AEB OMVL . No nie, tylko nie pod zderzakiem To chyba nie było do mnie ... ha ha ha pozdrawiam edekxp . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi