knapior Opublikowano 21 Lipca 2013 Opublikowano 21 Lipca 2013 Witam jak w temacie,czy przeprowadzal ktos taka operacje samemu? chodzi mi o szybe tylna bo boki to pikus,folie posiadam zwykla z tych tanszych ,boki mi wychodza ale tyl sie obawiam
Marc!n Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 tył to albo termokurczliwa albo kombinacje z rozcinaniem najlepiej oddaj tył do zrobienia komuś kto robi to na co dzień a boki sam zrobisz
flin Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Potwierdzam, tyl jest masakra do zrobienia bo szyba jest mocno wypukla, z jednego kawalka bardzo ciezko zrobic, ale jezeli ktos kumaty sie zabierze za to to da rade zrobic laczenie dwoch kawalkoch folii na lini od ogrzewania, widac laczenie w dzien od srodka i to bardzo delikatnie. Sam mam tak u siebie i jak dla mnie efekt lux
ptasior127 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 W sedanie po 1 olejasz na raty z odcieciem na podgrzewaniu po 2 jest bardzo bardzo ciezko bo jest słabe dojscie i ciezko wode wyprowadzic.
Rekomendowane odpowiedzi