Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

VW B6 CC white gold ComfortCoupe oem+ :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czyli tylny zderzak w R-line jest taki sam jak w zwykłym?

Opublikowano
  • Autor

czyli tylny zderzak w R-line jest taki sam jak w zwykłym?

W przedlifcie na bank, nie wiem jak to jest w polifcie :wink: No chyba, że ja i miliony osób na świecie nie zauważa różnicy? :decayed:

Opublikowano

dzięki bardzo za mega wyjasnienie...lampy też odpuszczam...

a felga miodnie....tylko kurcze nie wyglada na 20"...

pytanie jak spadnie komfort...

p.s. poszukiwania czas zacząć... :)

Opublikowano
  • Autor

Ja jeżdżę na gwincie i 19'' teraz już 2 sezon i mam mega komfort. Jeśli planujesz wkładać do tego zawiasu co masz u siebie to 20'' będzie jak koza. Albo inaczej to podregulujesz żeby auto bardziej siadało. Jak dla mnie tam nawet 19 będzie mega kozowato. Ja przy gwincie skręconym mega w dół mam wrażenie kozy u siebie :decayed:

Edytowane przez rafalekx

Opublikowano

Ja jeżdżę na gwincie i 19'' teraz już 2 sezon i mam mega komfort. Jeśli planujesz wkładać do tego zawiasu co masz u siebie to 20'' będzie jak koza. Albo inaczej to podregulujesz żeby auto bardziej siadało. Jak dla mnie tam nawet 19 będzie mega kozowato. Ja przy gwincie skręconym mega w dół mam wrażenie kozy u siebie :decayed:

bo Ty już zboczony jesteś... :)

Opublikowano
  • Autor

bo Ty już zboczony jesteś... :)

:decayed: mi jeszcze daleko do tego zboczenia... ale lekkie nagięcie psychiki jest :facepalm:

Opublikowano

No faktycznie felgi z merca jakoś małe wyglądają ;p to są te od jacka tak ? to za zderzak malutko dałeś ;) ja na szczęście zderzak też już mam tylko teraz progi mi zostały ;p a co do lamp, może warto by było spróbować psiknąć bezbarwnym z odrobiną czarnego koloru ?

Opublikowano
  • Autor

No faktycznie felgi z merca jakoś małe wyglądają ;p to są te od jacka tak ? to za zderzak malutko dałeś ;) ja na szczęście zderzak też już mam tylko teraz progi mi zostały ;p a co do lamp, może warto by było spróbować psiknąć bezbarwnym z odrobiną czarnego koloru ?

Tak Jacka :wink: No właśnie nie rzuciły mnie na kolana na żywo :decayed: autko w dodatku "najeżone" bo nie dało się ugnieść i pojeździć. Mam całą zimę na to... pomyślę. A Ty Bodek sprzedałeś swoje? Jakiś plan na nowe koła jest? :wink:

Opublikowano

co do kół, hm najpierw muszę moje sprzedać. Mam ważniejszy priorytet w postaci zawieszenia :naughty:

Opublikowano
  • Autor

co do kół, hm najpierw muszę moje sprzedać. Mam ważniejszy priorytet w postaci zawieszenia :naughty:

Żebyś tylko nie wysadził go w... powietrze... :grin: Ja zostaję przy gwincie :decayed: I chyba też odwiedzę kowala :decayed:

Opublikowano
No chyba, że ja i miliony osób na świecie nie zauważa różnicy? :decayed:

ja też chyba należę do tych milionów osób :decayed: ale to trochę dziwne jest.. no ale przynajmniej takiej podczas dokładania :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nastepny wóz własnie bedzie CC - R-line ,

Mega auto szczególnie w pakiecie R-line

Opublikowano

DSC6011poprsm.jpg

:kox::kox:

Opublikowano
  • Autor

Nastepny wóz własnie bedzie CC - R-line ,

Mega auto szczególnie w pakiecie R-line

Możliwe, że latem przyszłego roku auto będzie do sprzedania, obserwuj temat :decayed:

:kox::kox:

jozek spokojnie, fotka robiona z rąsi na szybko. Myślę, że zbiorę się wreszcie na jakieś cykanie ze statywu i nowym szkiełkiem :D Szkoda tylko, że na aucie setup zimowy... ale i tak odmieniony względem poprzednich lat :wink:

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Piękne :) Szukałem CC zamiast a4 b7, różnica w cenie tylko kilka tysi ale jednak kilka tysi zostało w kieszeni :)

Opublikowano

Na tych kołach z mercedesa będzie wyglądał rewelacyjnie...moim zdaniem.

Opublikowano
  • Autor

Na tych kołach z mercedesa będzie wyglądał rewelacyjnie...moim zdaniem.

Może i tak, ale kółka zostają te co są. Na żywo aż takiej piorunującej różnicy nie widziałem, a poza tym uznałem, że nie będę kombinował. Możliwe, że autko będzie na sprzedaż w tym roku.

Opublikowano

Cos do hamowania by sie przydało lepszego...

Opublikowano
  • Autor

Cos do hamowania by sie przydało lepszego...

Głównie jeśli chodzi o estetykę/wygląd pod felgą to tak. Bo ogólnie to co jest ori radzi sobie wystarczająco. No może czasami jak przeginam latem to myślę że przydałyby się lepsze :wink: Nawet były przymiarki do zakupu... Ale może nowy właściciel sobie dołoży. Mi się już nie chce chyba :decayed: tym bardziej, że kilka miesięcy temu wpadły nowe tarcze.

Opublikowano

No to okazało się ze sąsiad ! :)

Autko super prezentuje sie na zywo :)

Wiecznie sie zastanawiam jak na tym gwincie wjezdzasz do naszego garazu :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk