rafalekx Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) No to okazało się ze sąsiad ! Autko super prezentuje sie na zywo Wiecznie sie zastanawiam jak na tym gwincie wjezdzasz do naszego garazu A no tak Już pisałem w wątku, że musiałem lekko przód podnieść po założeniu pakietu Rline, kąt natarcia drasztycznie się zmniejszył. Do nas nie ma jakiegoś mega problemu z wjazdem, co prawda pierwsze wjazdy na gwincie kończyły się konkretniejszymi przycierkami zderzaka przedniego lub felg Ale udało się dojść do wprawy, małe kombinacje i daje radę Gorzej miałem z wjazdem do garażu podziemnego u kuzyna... Zawiesiłem się mimo wjeżdzania po skosie/pod kątem. Musieli mnie pchnąć i trochę na brzuchu się uśliznąłem Trochę rywalizowałem z sąsiadem, który stoi po mojej przeciwnej stronie, miał S-klasę poprzednią i też tylko 19'' koła, ale zabił mi ćwieka, bo kupił najnowszą S-klasę w AMG z 20'' na zimę i pneumatyką Ale i tak niższego auta na parkingu chyba nie ma ________________________________________________________________ Mała aktualizacja, autko w tym sezonie poszło jeszcze trochę w dół Fotki z Cultstyle Frampol Edytowane 16 Lipca 2015 przez rafalekx
rafalekx Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Opublikowano 17 Lipca 2015 Twój CC jest boski Dzięki Cały czas szukam jakichś godnych uwagi 20stek... Albo nic nie ma Albo ceny zabijają...
jedrekx Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 szukaj, szukaj.. to ja może przygarnę Twoje 19tki
marcinch001 Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 20 oj będzie mocno wypełniać nadkola .
Gość harry19-19 Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 http://postimg.org/image/728dd5hdx/ autko śliczne i nóżki
rafalekx Opublikowano 17 Października 2015 Autor Opublikowano 17 Października 2015 Takie tam fotki do aktualizacji. Wakacyjny trip po Europie (na glebie się da) I takie tam z dzisiaj (kolejny raz jako weselny dyliżans)
grzesiek646 Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 Jakby był w DSG to bym brał P.s Sąsiad niedługo wbijam po wkrętarke jak znajde chwile [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
rafalekx Opublikowano 9 Października 2016 Autor Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Samochód ma nowego właściciela Edytowane 29 Października 2016 przez rafalekx
Rekomendowane odpowiedzi