Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ANB] 1.8T, Skromny żwawy czarny sedan ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no troche lipa musisz zmienic pol wnetrza tak jak pisales do tego schowek i polke nog kierowcy progi itp. ale jesli Ci to nie przeszkadza to po co. ja bym do siebie takie walna z podgrzewaniem bo pelna skóra to ziembi w jaja w zimie a w lato gotuje:decayed:

Opublikowano
  • Autor

myśle czy by może albo nie poszukać plastików z innych foteli w tym kolorze co reszta (progi itd) a z boczków tylko dam tapicerowi wnetrze materiałowe do obszycia skórą i podłokietnik. Ew. zastanawiam się czy by tego nie pomalować w podobny kolor .. bo to też jakiejs wyjście..

Czasem se myśle ze gdybym mial wjęcej miejsca na podwórku to bym kupił drugą B5 w wypasie za kilkaset funtów i wszsytko przełożył na spokojnie ale zima idzie :kwasny:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pieknie teraz sie prezentuja:thumbup1::thumbup1::thumbup1:

w piatek obczaje na zywo :decayed:

---------- Post dopisany 05-11-2013 at 20:17 ---------- Poprzedni post napisany 27-10-2013 at 23:23 ----------

oblukane na zywo i przynam ze ladnie sie odpycha jak na serie, zrobisz Piotrek to co planujesz i bedzie zaje....

calosc prezentuje sie super a foteliki wygodne, nawet po calodniowej wycieczce po szkocji :wink::decayed:

kilka ode mnie z aparatu :wink:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Takie foto na jesień :wink:

a4_jesien.jpg

a4_jesien2.jpg

---------- Post dopisany at 14:59 ---------- Poprzedni post napisany at 17:02 ----------

Mocy przybywaj :jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk::jerk:

Wszystko seria po za DP w miejscu kata.

Hamowane na LPG

image.png

Opublikowano

Co tu dużo pisać.. świetny wynik :jerk:

Dużo błyskało jak wracałeś? :grin:

Opublikowano
  • Autor

hehe nawet nie.. Tylko pasażerka co siedziała obok mnie w pewnym momencie zasłoniła oczy i powiedziała że ona już nie chce tak szybko :grin:

Opublikowano
hehe nawet nie.. Tylko pasażerka co siedziała obok mnie w pewnym momencie zasłoniła oczy i powiedziała że ona już nie chce tak szybko :grin:

nawet nie chcę wiedzieć kto z Tobą był:facepalm:

Opublikowano

Jak dla mnie to nawet się to komponuje ze środkiem fotela - on też jest taki szarawy więc spoko. Jedynie co bym zmienił to dał do obszycia lub poszukał ori wypełnień boczków w czarnej skórze i byłaby igła wnętrze :decayed::kox:

Opublikowano
  • Autor

Tomek była ze mną kumpela co ma A4 B5 1.8, jedna z tych co była ze mną w Cro

---------- Post dopisany at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany at 20:24 ----------

Co do boczkow planuje zmienić wkłady na ciemne ale podobno dość mocno one są zgrzane z całym bokiem

---------- Post dopisany 14-01-2014 at 00:39 ---------- Poprzedni post napisany 12-01-2014 at 20:39 ----------

A tak mniej wiecej to jedzie:

Opublikowano

Skąd dorwałeś fotele? :)

Opublikowano
Tomek była ze mną kumpela co ma A4 B5 1.8, jedna z tych co była ze mną w Cro

---------- Post dopisany at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany at 20:24 ----------

Co do boczkow planuje zmienić wkłady na ciemne ale podobno dość mocno one są zgrzane z całym bokiem

---------- Post dopisany 14-01-2014 at 00:39 ---------- Poprzedni post napisany 12-01-2014 at 20:39 ----------

A tak mniej wiecej to jedzie:

:thumbup1:

Opublikowano

Pamiętaj, w Audi mają prawo piszczeć tylko dziewczyny na miejscu pasażera, a nie opony. Doklej Quattro :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jawor fotele kupiłem za parę funtów jak byłem w UK ostatnio :)

---------- Post dopisany 18-01-2014 at 13:09 ---------- Poprzedni post napisany 14-01-2014 at 22:01 ----------

Czerwony kolor ożywia.. wiec taki mały "mod" za 2zł ..

oslona.jpg

Opublikowano

Co jak co, ale gaz zamontowali Ci na łapu capu.. Wtryski w 1.8T można zamontować od spodu kolektora :facepalm: I to jeszcze BRC? :D

Tak u mnie wygląda LPG, a raczej.. jak nie wygląda, bo nic nie widać.

anky.jpg

Opublikowano
Co jak co, ale gaz zamontowali Ci na łapu capu.. Wtryski w 1.8T można zamontować od spodu kolektora :facepalm: I to jeszcze BRC? :D

https://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/29/anky.jpg

Jak byś zrobił fotę z przodu to reduktor i tak będzie widać :decayed:

To nie V8, grubych modów, gtrs'a czy innej potężnej suszarki też nie widać... nie widzę powodu by otwierać przed kimkolwiek maskę.

A przetwornicę od hidów można schować pod lampą :whistling:

Opublikowano

https://imagizer.imageshack.us/v2/1024x768q90/29/anky.jpg

Jak byś zrobił fotę z przodu to reduktor i tak będzie widać :decayed:

To nie V8, grubych modów, gtrs'a czy innej potężnej suszarki też nie widać... nie widzę powodu by otwierać przed kimkolwiek maskę.

A przetwornicę od hidów można schować pod lampą :whistling:

V8 to nie, ale mógł się gazownik trochę wysilić, skoro ktoś płaci :)

Wiem, co to życie na "krawędzi", jeżdżę z przetwornicami na wierzchu :grin:

Opublikowano

a czego się tu wstydzić że widać?

Opublikowano
Jawor fotele kupiłem za parę funtów jak byłem w UK ostatnio :)

---------- Post dopisany 18-01-2014 at 13:09 ---------- Poprzedni post napisany 14-01-2014 at 22:01 ----------

Czerwony kolor ożywia.. wiec taki mały "mod" za 2zł ..

http://s28.postimg.org/gw87uhzrx/oslona.jpg

Też tak zmodziłem, ale miałem jeszcze znaczek OOOO na czerwono :)http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/a4-avant-gumak-309943/

tak to u mnie wygladalo :) Ładne audi :)

Opublikowano
  • Autor

co do wtrysków w sumie mi to wisi.. jak bede kiedyś wymieniał na mocniejsze to będzie szybciej przynajmniej :)

W planach jeszcze mam teraz zrobienie czegoś z boczkami I podlokietnikiem( czarny materiał albo skóra) żeby się lepiej z fotelami zgrywało kolorystycznie.

---------- Post dopisany 27-01-2014 at 21:39 ---------- Poprzedni post napisany 21-01-2014 at 21:01 ----------

gwintu nie ma ale i tak będzie za***iście :wink:

Eibach Pro Kit

v870.jpg

Opublikowano

to jest takie jak ma michał?