kami050 Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Witam , ostatnio oddalem do pomalowania zderzak tylny w moim a4 b6 avant w kolorze srebrnym LY7W i niestety ale po montazu zderzaka kolor sie znacznie rozni ,tzn jest dosc ciemniejszy od reszty ( klapa i blotniki) co troche bije po oczach i nie wiem co z tym zrobic , czy lakiernik uzna reklamacje... prosze o porade
Fido Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 Kolejny przypadek. Zapewne nie cieniował przyległych elementów.
kami050 Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Opublikowano 30 Lipca 2013 no nie cieniowal ale wczesniej byl tez malowany u niego po lekkim przerysowaniu i byl ok...
kami050 Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Opublikowano 30 Lipca 2013 ja mu oddalem sciagniety zderzak z samochodu i zorientowalem sie ze jest inny odcien juz po zalozeniu i wyjeschaniu z garazu gdyz w garazu nie bylo tego widac i czy teraz znow trzeba bedzie go sciagac czy mozna po prostu na aucie go malnac? bo to tylko gora jest ,dol jest czarny
MalyMis Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 Reklamuj. Mozna pomalowac na aucie. Wszystko da sie na aucie pomalowac.
limal19 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 nie no co to za sztukateria malowanie na aucie zwłaszcza zderzaka błotnik drzwi to rozumiem ale zderzak parę śrubek odkręcić i po jabłkach , ja bym go odkręcił a ten co lakierował niech porostu kolor dobrze dobierze i będzie dobrze
Rekomendowane odpowiedzi