turdzi Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Nabawilem sie takiej rysu na drzwiach To odbicie drzwi samochodu zaparkowanego obok mnie. Zastanawiam się jak to usunac lub zamaskowac ale raczej bez polerki mech. bo się na tym nie znam i jej nie mam.
Griffe Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 dluga zabawa UC na Tricolorze. Wycieranie brudnego samochodu to slaby pomysl:thumbdown:
turdzi Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Co to jest uc na tricolorze ? Odnośnie wycierania brudnego auta taka u mnie woda ze jak wytrzesz umyte auto czysta ale mokra szmatka w 30 stopniowym upale to zostawi takie właśnie biale smugi.
Griffe Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 To uzywaj QD, pomoze wycierac, pozastawi lepszy look bez smug. TriColore "German" aplikator - Aplikatory - Akcesoria
KOval81 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 A tu masz UC Meguiar's Ultimate Compound
cptolgierd Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Nie myj auta w upale czy na słońcu, to woda nie będzie zostawiała takich smug. Zamawiając UC i tricolora możesz się zaopatrzyć w ręcznik czyli Fluffy Dryer'a, jakiś wosk np. Nattys Blue i Quick Detailer do niego
edekxp Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Skoro nie masz polerki mechanicznej, pozostaje ręcznie kup papier 2000 i tubkę pasty farecla G3 i do dzieła Polerką zrobiłbyś to w 15 minut, oczywiście jak to jest rysa z lakieru sąsiąda, a nie zdarty twój lakier
vp-tdi Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 papier 2500 wodny i heja delikatnie ,potem tempo i polerka szmatka bawełnianą
Rekomendowane odpowiedzi