lukmistrz Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Witam. Jetem już jakiś czas na forum Aczwóreczki i chyba nadszedł czas na małą prezentacje mojej srebnuli Autko zakupiłem pod koniec kwietnia 2013 rok, rocznik 2001 z przebiegiem 204000 km. 1.9 TDi 130 PS AWX W standardzie: - Alumki 17 - Climatronik dwustrefowy - Lekka ściema szybek - Elektryczne szyby Przód (Tył korby ) - Radio Chorus + Oryginalny Sub - Podgrzewane przednie stołki - Jakieś niskie zawieszenie - Szyberdach Planowane mody: - wymiana stółków na skórzane full elektryka z pamięcią + grzanie - Kolorowy FIS - Kiera S-line B7 - 2 kominy + końcówy ULTER 90 + zderzak S4 - Bixy + spryski + dokładka S-line - Bose + sub od Q7 - Czarny sufit - Listwy progowe S-line - Zawiecha gwintowana - Lotka na klape - Więcej Mocy I wiele wiele innych Zrobione: - RNS E ----> Podziękowania dla Domin79 - Tempomat + pełny FIS ----> Podziękowania dla Domin79
domin79 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 fajna furka i naprawde zadbana:thumbup1::thumbup1:
devey Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Ładnie się prezentuje. Mam nadzieję, że tak jak się prezentuje tak też jeździ Plany na +.
Marynarz____ Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 lampy tylne out i bdzie ładny egzemplarz
lukmistrz Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Ładnie się prezentuje. Mam nadzieję, że tak jak się prezentuje tak też jeździ Plany na +. Jeździ się jeszcze lepiej niż się prezentuje
andr3i Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 pokaz wiecej zdjec z zew i srodek tez zeby bylo o czym pisac koniecznie wywal lampy tyl i daj ori bedzie o niebo lepiej
Artur82 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 patrze tablice WOT no to myślę sobie Domin go dorwie....czytam dalej a tam już podziękowania dla Domina Bardzo ładna sztuka
Skruszo Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Plany zacne i w jak najbardziej dobrym kierunku Furka też super się prezentuje. Dupka od ES-y będzie wyglądała świetnie na tym kolorze Tak jak piszą chłopaki , załóż ori lampy na tył niestety do B6 nie pasują żadne inne jak ori,
tomekhxc Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 podpisuje sie pod reszta tylne lampy out
Rekomendowane odpowiedzi